Tud valaki segíteni olcsó repülőjegy ügyében? (tudásbázis)
Én is gyakorlott repcsis vagyok és az én tapasztalatom az h sokkal jobban megéri a fapados!
A jegy rendelésekor minden extra díjat odaír olyan nincs h megveszed egy bizonyos árért s utána rászabnak pluszt legalább is ilyenről még soha nem hallottam!Ha viszont a nem fapados járatokra annyira olcsó lenne akkor senki nem menne fapadossal!
Pl dec 13 ára rendeltem jegyet Stockholm -Skatvstáról -ferihegy 1 re bár egy hónappal hamarabb rendeltem meg a jegyet de maga a jegy ingyen volt, tehát 0 sek ,csak az illetékért kellett fizetni!Amugy minden szerződési feltételben le van írva hogy 20 kg poggyászt adhatsz fel s 10 kgs kézipoggyászt vihetsz fel ha ezen felül viszel akkor felárat fizetsz!
Szerintem teljesen jó legalábbis én meg vagyok velük elégedve,legyen szó wizzairről,lufthansáról,easyjetről bármelyikről!:))
Nagyon nézd meg, hogy melyik társaságnál vesztek jegyet a repcsire. Én gyakorlott repülős vagyok, nagy tapasztalataim vannak. A lényeg, hogy "fapados" repülővel csak nagyon ritkán éri meg utazni, általában sokkal drágább, mint normál géppel menni! Nem csak azt kell megnézni, hogy milyen árat dob ki a neten keresztül, amikor valóban megveszed a jegyet, annak sokszorosa lesz az ár, mert mindenféle extrák vannak, mint pl csomag díja, biztosítás, illeték, stb.
Az a véleményem, hogy a minőségi járatokon érdemes inkább utazni, mint a Malév, British Airways, stb. Ezeken is ha megnézed, az egyik jegy drága, a másik olcsó, de ezen nincsenek extrák, benne van a csomag díja is, nem számolnak fel hatalmas extra összeget azért, mert neten rendeled meg, stb. Általában a kora reggeli vagy az éjszakai jegyek az olcsóbbak, a hétvégiek drágábbak, a pénteki is még drága. Próbálkozni kell a napokat is arrébb tenni és az órát is. Így lehet olcsó gépet találni nem fapados gépen.
Fapadoson akkor olcsó az utazás, ha fél évre előre megveszed a jegyet, de akkor is keresgélni kell, hogy melyik az olcsó. Plusz csomagot tilos vinni vele, még a postán is olcsóbb elküldeni a nagy csomagot, mint ahogy a fapados repcsi viszi...
Remélem segítettem.
köszi, vigyázok a babóra :)
A repülést nem lehet elég korán kezdeni!
visszatértem!örülök h segíthettem!:))
Jó utat s jó szórakozást majd!
Én is kismami de én áprilisban utazok majd :)
De én is pont 22 hetes leszek akkor!:)))
esküvő
Egy szimpla esküvő :DDD
Tudom én is mindig előre eltervezem az utazást és hónapokkal előtte lefoglalom mert egyébként a gatyám rámenne!:))
Mert azért fapadossal ne utazgassak már 90,000 ezrekért nem:DDD
Húúúú.. dömping van, látom..:)))
Alig győzöm nézni!!
Most már tutira lesz, köszönöm szépen a segítségeteket!
szép link:DDDDDDDDDDDD
de hatásos;)))
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan internetes oldalt ahol viszonylag olcsók a repülőjegy árak?
- Tudnátok segíteni infókkal cellulit masszázs ügyében?
- Tud valaki segíteni családi pótlék folyósítás ügyében adatváltozás miatt?
- Tudna valaki segíteni, aki vakok árvaellátása ügyében jártas?
- Tud valaki segíteni müncheni vásárlásban való segítség ügyében?
- Gyakorlott munkaügyistől kérdeznék, gyed ügyében tud valaki segíteni?