Tud valaki olyan boltról Budapesten, ahol lehet kapni óvodai fektetőt? (tudásbázis)
Azt ugye vágod, hogy egy 6 éves kérdésre válaszoltál?
Amúgy nem vettem.
Maradt az együtt alvás.
Az a tábori ágy? Nehogy vegyél otthonra, tönkreteszi a gerincet. Még van olyan...betiltani!
Értem.Nem is gondoltam át annyira, hogy milyen lehet.
Köszi. Nem sürgős, majd Novemberben akarok venni,csak előre akartam érdeklődni, hogy tudjam, mire számítsak.
Én magánoviban dolgozom, a főnöknőm teszetelte a kiságyakat, ő maga mondta amit leírtam!
Ha nem túl sürgős, akkor szombaton megnézem a céget, akik gyártják, és forgalmazzák. 2 is van!
Ha elfelejteném, akkor légyszi' figyelmeztess!
Mi kb 1 éve néztük, akkor volt ilyen pici a ferihegyi üzletbe, és nem volt ennyi. Csak nálunk elfért a normál méretű, ezért nem vettük meg.
Megnéztem a honlapon, de nem találtam olyan pici ágyat, amúgy is iszonyat drága. 30-40 ezer egy ágyacskáért... Enyhén túlzás.
Jó, megnézem. Köszönöm. :)
Hát igen, ez elgondolkodtató. Lehetne rá extra matracot tenni, így nem lenne hideg, de a puhaságot nem teszteltem, így azt nem tudom. De ha így van, akkor az tényleg nem jó. Csak a mérete miatt gondoltam, hogy jó lenne, mert az igazi ágyak mind sokkal nagyobbak.
Nézd meg a Retz bútorboltot. Ott én láttam pici ágyakat. Ez az ovis ágy tényleg nem alkalmas éjszakai alvásra.
Köszönöm, aranyos vagy. Van egy egyszerű rácsos kiságya, de azt nem tudjuk használni, mert az is túl nagy, nem fér el. Majd még körülnézek, hátha találok olyan ágyacskát, ami a standard méretnél kisebb.
Lehet buta kérdés, de a kiságya nincs meg? Kiszedve pár rácsot kényelmesebb, mint az ilyen.
Esetleg keress rá a gugliban hogy ingyen elvihető, és ott lehet találsz. Ha nekem lenne ilyenem biztos szívesen átadnám.
az Iwiw-n is van az ingyen elvinném rovat, és az ingyen elvihető rovat, egy próbát megér.
Remélem sikerül valami megoldást találnotok! Minden jót!
kérdezd meg az oviban, hogy hol veszik.
Az az ágy szerintem állandó alvásra nem igazán alkalmas.
Azok az pici ágyak éjszakai alvásra nem jók!
Vékonyak, ez által alulról hideg, ráadásul puha ahhoz, hogy nyugodtan, egészségeses alvást biztosítson a piciknek éjszakára.
nálunk olyan pici a szoba, hogy nem fér el. most pici matracon alszik a gyerek, de télen az hideg, ketten meg nehezen férünk el az én matracomon.ezért gondoltam, hogy vennék olyan fektetőt, mégse a földön aludjon a gyerek és ne kelljen szorongani.
de miért pont olyan? (a kis összecsukhatósra gondolok, remélem egyről beszélünk :-)
annyi szép kis kényelmes gyereágyat lehet kapni, az óvodai meg picike.
ja, értem.
na így se hallottam még, akkor már miért nem ágy? :-)
elvileg minden oviban kell lennie elegendő mennyiségnek, vagy ők beszerzik?
te ovi megbízásából keresel, vagy szülőként?
az a pici ágy, amin délutáni alváskor alszanak a gyerekek
Tud valaki olyan boltról Budapesten, ahol lehet kapni óvodai fektetőt?
További ajánlott fórumok: