Tud valaki jó csokiszalámi (kekszszalámi) receptet, amiben kekszdarabok vannak, csokis masszával kell összedolgozni, és őzgerincbe rakni? (tudásbázis kérdés)
11. 4c07880d46 (válaszként erre: 9. - 4c07880d46)
2010. dec. 11. 21:47
Közben rájöttem:)
10. sziszikeccs (válaszként erre: 6. - 625b4da9ec)
2010. dec. 11. 21:45
Igazán nincs mit:)
9. 4c07880d46
2010. dec. 11. 21:43
Most hülyénk fogtok nézni, de hogy megyek bele más fórumozók naplójába? Pedig már megtettem régebben, de most egyszerűen tök lettem:-( Bocs!
8. mormmota
2010. dec. 11. 21:12
én ezt szoktam csinálni. 25 dkg vaj, 15dkg csoki, 15 dkg cukor, 2 tojás, 1 kk. kávépor, instant, 1 csomag, kb 20 dkg vajas keksz, esetleg habcsók. vajat és csokit összeolvasztani. cukor, tojás, kávé habosra keverni, majd bele a vajas csokit. keksz darabokra, majd az egészet összekeverni. Formába a massza felét, közé néhány habcsók, majd rá a többi. Sajnos habcsókot nem nagyon lehet kapni, de nélküle is tökéletes.
7. pierot
2010. dec. 11. 21:08
én úgy szoktam, hogy fele teljesen porított keksz, a másik fele kisebb darabokra törve, megfelelő mennyiségű olvasztott margarin és tej kell bele. Ajánlom, hogy ne őzgerincbe, hanem alufóliába vagy folpackba csomagold jó szorosra, mintha szalámi lenne, utána tedd hűtőbe néhány órát.
6. 625b4da9ec
2010. dec. 11. 21:06
Köszönöm buciildi, hogy kiírtad ezt a fórumot, különben sosem találtam volna ennyi jó receptet, mint amit sziszikeccs naplójában láttam!
Neked is köszönöm sziszikeccs, hogy megosztottad velünk!
:))
5. szimba (válaszként erre: 1. - 4c07880d46)
2010. dec. 11. 21:06
nekem is van a sütis naplómban egy ilyen, kekszes rúd néven.
4. stokimagdi
2010. dec. 11. 21:05
Az meg mi???
3. 4c07880d46 (válaszként erre: 2. - Sziszikeccs)
2010. dec. 11. 21:03
Köszönöm, megnézem:)
2. sziszikeccs
2010. dec. 11. 21:01
Szia!
A receptes naplóm 75. bejegyzésénél találsz egy csokiszalámi receptet.
1. 4c07880d46
2010. dec. 11. 20:59
Szeretném kérni a csokiszalámi, más néven kekszszalámi receptjét, amiben kekszdarabok vannak, csokis masszával kell összedolgozni, és őzgerincbe kell rakni. Néhányszor próbáltam, de nem lehetett szeletelni hidegen sem, nem jó a receptem. Legyen szíves, írjon le valaki egy bevált receptet, amit bátran megcsinálhatok! Köszönöm!