Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis kérdés)
hiszel abban. hogy miden betegség lelki eredetű?
Pld: asztma: elfojtott agresszió.
cukorbetegség: szeretet hiány....stb
Ajánlom.
Az én nőgyógyászom például elismeri, és ajánlja is.
Sziasztok
Hüvelygyulladásom van már lassan másfél éve. Megvisel lelkileg:(
Most készülök a 4. nőgyógyászhoz. Jártam term.gyógyászhoz. minden féle illóolajat, több teát, ölőfürdőt, gyógyszert, vitamint, kúpot, gélt kipróbáltam amiről csak hallottam. Próbálkoztam diétázni, most készülök méregteleníteni, voltam vérvizsgálaton vizelet vizsgálaton, ezek eredményét várom. Nemtudom mit tehetnék még, merre induljak el.
Tudtok segíteni? :(:(
Hahó!!
Sziasztok , régen voltam már itt. A tüneteim sajna kb 2 havonta még kiújulnak, de már nem kell antibiot.
Szedem a tőzeg áfonyát. Remélem valamikor teljesen rendbejövök.
Többiekkel?
Life:
Hogy vagy? Rég nem hallottam Rólad!
Sziasztok!
Hihetetlen hoyg menniyre kihat mindenre a lelki állapot és az is hogy melyik betegség mögött milyen lelki ok rejtőzik és hoyg ez menniyre igaz. Sokszor tapasztaltam már hogy ha lelkileg rendbe tettem magam vagy segítettek akkor sima természetes gyógymóddal vagy akár fokhagymás candidára való kapszulával is sikerült hugycsőgyulladásből kijönni(pedig már véreset pisiltem).:)
szia.
én is rég voltam itt. mi újság?
Hahó!
Life mi van Veled? Gyógyulsz?
Gyógynövényboltból ezüstkolloid!!! Kívülre, belülre!
Használat előtt jól felrázandó, vízszerű, szinte íztelen.
Tapasztalatból mondom!! Mindig van a háznál, mint a fájdalomcsillapító. Mindenféle fertőzésre, gyulladásra.
Szia Life!
Hogy vagy mostanában? Gyógyulsz?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Milyen vényköteles és vény nélkül kapható gombás - bakteriális fertőzésre való hüvelykrémeket, kúpokat ismertek?
- Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném?
- Gombás vagy bakteriális fertőzés végig a terhesség alatt?
- QPCR teszt bakteriális fertőzés
- Lombik és bakteriális fertőzés