Tud valaki abban segíteni, hogyan kell a lakást és magadat megtisztítani, gondolok itt pl. gyertya égetésre..? (tudásbázis)
8. ezüst
2010. ápr. 20. 13:25
Sziasztok:) Bocsánat hogy újra én irok..
szeretném elmondani hogy már az ősi Kínában is nagy hangsúlyt fektettek a ház és az ember energetikai tisztaságára IS,szinte mindegyik vallásban megtalálható az ilyen fajta tisztitási modozat ez nem hit kérdése,energetika ami tudományos tény!Az hogy őseink ezt szimbolikával magyarázták érthető...
szép napot kivánok mindenkinek:)
7. vidéki1
2010. ápr. 20. 10:52
Tiszta nem leszel soha, de egyre tisztább, ha teszel érte. Az emberek szeretnének mindig a központban lenni, és ezért tesznek is érte, ha jót nem, rosszat. TE ha jót nem tudsz tenni, rosszat se tégy. Az is igaz, hogy így nem leszel mindig a figyelem középpontjában, de egyre tisztább leszel. Nem szükséges Teréz anyává válni, de ne tégy keresztbe senkinek. Meglátod, egyre kellemesebb lesz az élet.
6. Krisztine2 (válaszként erre: 4. - 07c4794583)
2010. ápr. 19. 15:40
:DDDDDD
5. lehoagi
2010. ápr. 19. 15:37
ez inkább vmi ezoterikus Univerzum tisztitás, ugye!?!??!
4. 07c4794583
2010. ápr. 19. 15:33
szappan, melegvíz csodákat tesz! :D
3. Krisztine2
2010. ápr. 19. 15:12
Mitől kell a lakást és magadat megtisztítani?
2. ezüst
2010. ápr. 19. 15:10
szia:) sok praktika van,ha Pesthez közel laksz szivesen ingyen megcsinálom és meg is tanitalak rá
1. szuper30
2010. ápr. 19. 15:04
Tud valaki abban segiteni hogy hogyan kell alakást és magadat megtisztitani, gondolok itt gyertya égetésre sajna olvastam valahol de nem ta
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a házat megtisztítani?
- A gombát hogy kell megtisztítani?
- Leégett a rizsem a lábas aljára. Mivel tudom az edényemet megtisztítani?
- Tudnátok segíteni abban, hogy mivel lehet megtisztítani az aluminíumot a tűzhelyen, amire ráégett az étel?
- Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az lcd tv képernyőjét mivel lehet tisztítani? Valami folyadékra gondolok!
- Valaki tudna nekem segíteni abban, hol lehet kapni/venni, gyerekszobába betűket? De nem ezekre a bohócosokra gondolok.