Tud-e valaki bármi érdemlegeset a Jeans clubról? (tudásbázis)
három napos hír: felszámolást rendelt el az adóhivatal
úgyhogy ennyi volt
Szia! voltunk jogi tanácsadónál,aki azt javasolta,hogy a felszámoló biztosnak mindenképpen irásban nyújtsuk be a követeléseinket!esetleg kérdezzetek meg ti is egy jogitanácsadód és elfogja mondani mi a teendőtök ilyen helyzetben!
egyébként nem volt túl biztató,sőt... azt mondta akár 2év is lehet mire pénzhez jutunk :( de ez sok mindentől függ
Nagyon bizakodó vagyok a pénzzel kapcsolatban!Elméletileg ha lekérik a bérgarancia alapból a pénzt,azt 1hónap múlva ki is postázzák nekünk!De sajnos vannak olyan esetek is ahol évekig nem kapták meg a dolgozók a nekik járó pénzt.De remélem mi kivételek leszünk és mindent időben megkapunk :) pozitivan kell a dolgokhoz állni!!!
De ti is állományban vagytok még??Most már csak arra várok,hogy végre mondjanak fel és küldjék ki a papirjaimat!
Csajok elindult a felszámolás ma!!!!!
én csak ebben hónapban nem kaptam meg a fizut,szóval egy szavam sem lehet... nemtudom,hogy fennt ezt a dolgot hogy intézték,hogy vki kapott fizut valaki meg nem!
de kitartást nemsokára vége lesz ennek az egésznek!próbáltam keresni másik melóhelyet,de nem vettek fel sehová,mivel már van főállásom,pedig elméletileg lehet akár 2 főállásod is egyszerre...!mi június közepén zártunk be,természetesen kiadták az egész éves szabadságunkat!
Szia Fanni!!! én is JC-s vagyok!!!végre találtam itt valakit!Te is még állományban vagy? Ma olyat találtam a cégbíróság honlapján,hogy megszűntették a csődeljárást szeptember 16.án!!!!
szerinted ez mit jelent? Most elfog indulni a felszámolás???de sztem automatikusan elkellet volna indulnia,de még nem hozták nyilvánosságra.Hacsak...valamit tényleg kitaláltak??
Hmmm...
Nálunk ilyet is lehet :(
Akkor alapítsunk egy BT-t, adjunk ki sok utalványt és lépjünk le :((((((((((((((((
Jeans Club International Korlátolt Felelősségű Társaság
1188 Budapest, Szélső utca 10. B. ép.
Adószám: 14861774-2-43.
JEANS CLUB Ruházati és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság "csődeljárás alatt"
1072 Budapest, Rákóczi út 36.
Adószám: 11466765-2-42.
Nekünk van vásárlási utalványunk, az elveszett?
:(
További ajánlott fórumok:
- Meg tud-e változni az, ki évekig csalta a párját? (mindegy, h. nő v. férfi)
- Mi a jogos eljárás, munkaügy tud-e segíteni?
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Torokfájás ellen tud-e valaki valami jól bevált módszert?
- Ki mit tud a Rotary Clubról?
- AMH- Inhibin B eredményeim alapján tud valaki érdemlegeset mondani?