Trombózishajlamra, hol vizsgálnak ki? (tudásbázis)
Gondolom.. :(
Egyik volt ismerősöm is ezzel küzd...sokat kellett mentőt is hívni hozzá..
Ez azért, nagyon durva!!
😮
Jaj, már nagyon érik bennem, amúgy is.
Nem bírom már..teljesen kivagyok. Ráadásul nálunk van odabent egy ilyen mende-monda féle arról, hogy a vegyszerektől vetélnek el a női dolgozók. Sorra, aki terhes lesz, csak segítséggel lesz az vagy sokadszorra vetél, vagy teherbe se esik, esetleg esik spontán, de nagyon nehezen...
+ 3 műszak, túlóra, amit elsunnyognak, stb...borzalom az a hely. De, erre alig találni jobbat, így mindenki retteg, meglépni a felmondást. Ha valaki felmond, annak helyére olyat vesznek fel, aki késsel fenyegetőzik, nem dolgozik, munkát nem végzi el, csak b..i jár be. Szó szerint!! Halál az a munkahely, ahol én és sok rendes munkatársam, szenved!
Már így is kesztyűben dolgozom. És megszállottként mosom a kezem is..
Az orvosnak mindenképp elmondok mindent. Sajnos tavaly is már annyira zsibbadt; hol a hátam közepe egy ponton, az ujjaim, arcom, nyelvem..nem mertem orvoshoz menni, de most már nem halaszthatom!! Mindenképp kivizsgáltatom!! Félek..😣
Ezt mindenképp említsd meg az orvosnál.
Védőkesztyű nem lehet megoldás?
Vegyszerekkel dolgozom és már egyik kolléganőm is panaszkodott ujjzsibbadásra. Amikor közel 3 hónapig nem dolgoztam, tudod a TP miatt, nem zsibbadt semmim.
Apa trombózishajlamos, azért félek nagyon.
Sok más oka lehet, de inkább nézesd meg, mint hogy ne.
A munkában nem okozhatja valami?
Köszönöm.
Aggódom, főleg az ujjzsibbadás miatt.😟
Azt hiszem, bármennyire is félek, elmegyek holnap a háziorvoshoz. Volt olyan hónapom, hogy már a nyelvem is zsibbadt. Nem is tudom, miért is húztam a dolgokat..😬😥😦
Sziasztok!
Zsibbad az ujjam, visszerem van..igazából ez örökölhető, úgy tudom. Apának van. Szeretném kivizsgáltatni magam és, ha kell, akkor gyógyszerezni vagy szúrni..
Háziorvos ad beutalót? És hova? Ez a vizsgálat fizetős?
Tudom..a Google a barátom, de nem érdekel..jobban szeretem személyes tapasztalatban megtudni a válaszokat!
Köszönöm előre is a normàlis választ!!
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis után
- Mélyvénás trombózis kialakulása után mi a teendő? Mik a legjobb gyógymódok?
- Visszértől trombózis! Volt már valakinek? Milyen az?
- Mik a trombózis jelei?
- Terhességi trombózis!
- Mit tudtok, Dr. Czeizel Endre vezetésével működő Genetikai és Családtervezési Tanácsadóban (Bp. XIV. , Bolgárkerék u.3. ) mit vizsgálnak?