Travian (beszélgetés)
Hali! Valaki segítsen! Hogyan tudok egységeket/csapatokat küldeni a barátomnak?
Nagyon béna kezdő vagyok, szóval lépésről lépésre, ha lehet :D KÖSZÖNÖM
vki segitsen
nm toom hol kell elfogadni a kaln maghivast:(
irjatok legyszi
ez hülyeség:) a nyersanyagokat nem igazán figyeli a kedves multi:) max ha egy nap 10 szer anynit küldesz mint lehetne:) tudom, én már voltam jópárszor zárolva:)
tudja valaki hogy mikor indul a következő szerver?
Szia!
be van írva a profilba hogy egy gépről játszunk :)
Nagyon sok idő, kitartás, maximális figyelem (főleg a végén). Én örültem, hogy vége. Benne voltam az építő team-be a végén ... hááááát, elég volt. Erre most 1 hónappal a játék vége után keresnek, hogy ugye számíthatnak rám??? :D
Szuper csapat jött össze, tiszta vegyesválogatott: gyermekorvos, rendőr, cukrász, mérnökök, otthon lévő anyukák - imádom őket, nem mondhatok nemet :) Persze sokkal kisebb lendülettel indulok majd neki. Egyszerűen imádom ezt a játékot!!!
Egypár játékot lenyomtunk ismerőssel. Először mindkettőnknek volt egy-egy faluja, aztán közöset csináltunk. Életemben annyit még nem éjszakáztam:)
Az ismerőssel megszakadt a kapcsolat, így már nem volt kedvem hozzá, az utolsót egy évvel ezelőtt fejeztem be. Egyszer majdnem elcsábultam, hogy elkezdjem, de "elbeszélgettem" magammal, és rájöttem, hogy nélküle könnyebb az életem. :)
Én is játszottam, de már a hátam közepére sem kívánom! Volt hogy az éjszakába nyúlóan beszélgettük, hogy mi a teendő, kit vegyünk be a klánba, kit támadunk, kit kell bevédeni, figyelni, hogy a búza ne fogyjon el, különben meghalnak a katonák.....stb stb.
FÜGGŐSÉGET OKOZ!!!! És szemem láttára családok mentek tönkre...... én még időben leálltam vele!!!
Mennem kell! Megjött apjukom!
Sziasztok!
Sziasztok.
Régesrégen volt egy segédprogramocska, amivel meg lehetett keresni a faluhoz legközelebbi búzás mezőket. Kár, hogy eldobtam már.