Transzplantáltak fóruma (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos ma nagyon rossz hírt kaptam.
Az egyik fórumtag, akit ” villám” néven (Hudák Erika) ismerhettetek, 2014.okt.16.-án elment!
Ma volt a temetése! :-(
Azért írom ezt, mert itt a fórumon ismerkedtem meg vele és nagyon sokat segített nekem.
Az én párom is szív transzplantált és itt kértem segítséget Tőletek, hogy mi is ilyenkor a teendőm.
Ő nagyon kedves és segítőkész volt.Sok hasznos tanáccsal látott el. Később a korházban többször is meglátogattam mikor mentem a páromhoz.
Ő sokat szenvedett , nem mentek nála simán a dolgok. Annyira nem, hogy a második szívét kapta 1 év után. Egy vírust kapott el és nem tudták levinni a lázát hogy megműtsék, és teljesen összeomlott az immunrendszere.
Ilyenkor nagyon igazságtalannak érzem az életet, hogy egy ilyen fiatal, kedves lányt elragadott.
Gondolom páran ismertétek Őt!
Nyugodj Békében Erika! .-(
Csontvelötranszplantáciora készülünk az 5 éves kislányommal.
Listát nem kaptunk hogy mit vigyek neki.
Van esetleg itt olyan aki tudna ebben segiteni?
Köszönöm
E HÓ 07.-én leszek harmadik hónapos!És bátran kijelenthetem,hogy minden tökéletes !!!:)))
Imrus teljesen bé illeszkedett,én teljesen rá hangolódtam és vigyázok rá.
Együtt iszunk-pisilünk hát nem csodálatos !!!
DE DE
54-napos vagyok,és jól is!
Most már a szürke hétköznapok vannak,túl vagyok a hepin !Iszom,pisi és torna,séták .
A pénteki kontrol,megint nagyon biztató volt lassan már megszokom,hogy minden rendben van.Mondjuk úgy is érzem magam,tele vagyok energiával,és élet kedvel :)
A gyógyszer mennyiség már a felére csökkent a kijövetel óta .
Szerencsére a sztereóid-tol nem puffadok és nem hízom ez fontos nekem legalább is.
Mert amit fel akarok szedni annak csak izomnak szabad lenni :)
Még sokszor ma is nehéz elhinnem hogy ilyen könnyű egy idegen szervet befogadni!!!
Persze nekem szerencsém is volt-van de ez egy csoda !!
Hát most még karanténban vagyok,vigyáznom kell magamra.Az első három hónapban és utána is.Körülbelül az első 6-hónap az a kritikus,aztán az életem végéig is változik valami.De tényleg gyökeresen megváltozik és teljes életet lehet élni.
Minden tekintetben :)
szuperke!
es akkor irany horany, vagy mit mondtak az orvosok?
Szia!
Köszönöm szépen,de szerencsém is volt!
Igen fantasztikus az orvostudomány,annyira zökkenőmentesen ment az egész procedúra,hogy szinte "mindenkinek csak ajánlani" tudom.Természetesen ezt csak arra értem aki ebben érintett.
Hogy ne féljen,bátran jelentkezzen a listára !
Neked is a legjobbakat kívánom,az élet minden részére:)
Szia Pisti, gratulalok, par honapja kicsit beszelgettunk, most meg van egy uj vesed!! wow!!!
hihetetlen az orvostudomany!!!
Gratulalok!!!! :))
Sziasztok !
Én vesebeteg vagyok,vagy már nem is tudom talán voltam.
Végleges vesekárosodásom van ami miatt hemodialízisre jártam,remélem ez már a múlt:)
És a lényeg az elmúlt hó 07.én transzplantáltak,ami nagyon sikeres és persze e rövid idő alatt is nagyot változott az életem.
Tehát a lényeg!!
Olyan embereket keresek e fórumon akik már átestek akármilyen átültetésen,vagy fognak a közeljövőben ami persze kiszámíthatatlan .
Hogy megosszuk a tapasztalatokat-élményeket jókat-rosszakat :)
Beszéljünk róla,hogy a görcsök feloldódjanak !