Továbbtanulás 8. után. A felvételi lapra mely osztályzatok kerülnek fel? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Régóta nem írt ide senki, azért én teszek egy próbát 😊
5. osztályos most a kisfiam, az érdekelne, hogy a továbbtanuláshoz már az ötödikes eredmények is számítanak? Nagyon jó tanuló, azzal nincs gond, csak kíváncsi vagyok hogy működik ez mostanság 😊
Köszi a választ. Hála istennek 4-es 5-ös mindenből, csak valószínű kicsit több lesz most félévkor a 4-es. Remélem a szorgalma nem hagy alább és év végére esetleg sikerül javítani, tavaly is sikerült. :).
Persze így sem dől össze a világ, ennek is nagyon örülök. :)
Köszönöm.
Örülök, hogy a féléviket nem kérik, mert a gyerekemnél félévkor kő keményen a rosszabbat adják félévkor és év végén, 4,5-re azért megadják az 5-öst. Most 7.-es, kicsit rontott lesz a féléviben pár négyes.... de maj talán év végére sikerül kijavítani.
De a készségtárgyak jegyei is kellenek. Itt a minta:
Régebben a felvételi lapra, az 5-6-7- félév és év végi illetve a 8.-félévi jegyek kerültek be.
Talán ha jól emlékszem Nyelvtan, Irodalom, Matematika, Idegen nyelv,Történelem. Ez most is így van, vagy változott?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Szerintetek sokat veszt az, aki levelezőn tanul főiskolán/egyetemen és nem nappalin? Vagy aki egyáltalán nem megy továbbtanulni?