Tóth Vera bevallotta, hogy 135kg volt, most állítólag csak 98. Szerinted? (tudásbázis)
20 kg-t fogyott, nem lehetett 135 kg szerintem.
én bírom őt is meg a kissé hebrencs húgát is. Mindkettőnek kimagaslóan jó hangja van a mai magyar énekesnők közt.
Nem érdekel annyira Tóth Vera , de még 135 kilósan se volt olyan undorító, mint az a hibbant, igénytelen, primitív húga.
amúgy Verának jó hangja van, mint énekest csípem...a kinézetével meg nem foglalkozom.
Szerintem lehetett ennyi, hiszen Ő is az alacsony sztárok közé tartozott és azért én is ennyivel kezdtem, de mivel én majd egy fejjel magasabb vagyok nála, rajtam nem látszott ennyire.
Amúgy hozzá tenném, hogy tulajdonképpen hatalmas túlsúlya ellenére is mindig remekül és csinosan, nőiesen nézett ki.
Az Ő joga eldönteni, hogy marad ilyennek, vagy változni akar. Mi laikusok pedig tiszteletben kell tartsuk a döntését.
Amúgy pedig szerintem sokkal de sokkal értékesebb tulajdonságai vannak neki / pl az, hogy egy csupaszív ember, vagy hogy nagyon tehetséges énekes /annál, mint amiről most ezt a fórumot elindították.
De jo is annak, akinek csak ennyi gondja van az eletben, es rengeteg ideje.
Tobb tiszteletet erdemelne Vera szerintem, mintsem, hogy a sulya miatt szajkozzak egy forumon.
Amugy nem a kiloi miatt lett hires, hanem a tehetsege es a gyonyoru hangja miatt, tehat inkabb arrol kellene aradozni, na de az nem ennyire erdekes tema...
az o dolga,ez se keves, a 98,de neki kell kuzdeni vele.
eleg nehez azt cipelni, en is voltam annyi is,meg tobb is.
nem kellemes...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?