Törzstagság és törzspontok működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Törzstagság és törzspontok működése
Köszönöm a választ.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert ha régi receptemre keresek rá, akkor ott a felhívás: „Figyelem! Még nem töltöttél fel képet a recepthez! Ha van képed az elkészült ételről, vagy az elkészítés folyamatáról, a Kép hozzáadása gombra kattintva most feltöltheted!”, s a törzspontszabályzat se tér ki rá.
Ha ezért a bejegyzésért is is kolbászt kapok, a lelkeden szárad az elhízásom. :)
FIGYELEM! Változások a törzstagsági pontrendszerben!
Vallomás kiírásáért ezentúl nem adunk pontot.
A fórumhozzászólásokkal szerezhető napi maximumot 10-re emeltük, ehhez 10 különböző fórumhoz kell hozzászólni (fórumjátékok nem számítanak bele).
A naplóvezetésért napi 2 pont jár, ehhez elegendő egy naplóban egy bejegyzés elhelyezni. Több napló vezetéséért nem jár többszörös pont.
Ha a recepthez feltöltitek a SAJÁT fényképeteket az ételről, akkor a recept beküldésén felül még 1 pontot kaphattok. Internetről lementett képeket nem használhattok, a szerzői jogok maximális tiszteletben tartását kérjük a receptekre és a képekre vonatkozóan is!
Szia!
Ezeket ide írd, kérlek: [link]
Ez a fórum a működésről szól, nem az aktuális állásról.
Köszönöm.
Ha 5 fórum hozzászólás/napi 5 pont akkor miért nem kapom meg?
Több hozzászólásom volt és mégis csak 3 pontot kaptam:(
Éppen helységnévvel próbálkoztam. De még nem tudom kívülről a pályát, szóval kb. egy év, mire kitalálok 10 feladványt.
Honfoglalónál is ez van: akik sokat játszanak, csupa ismétlődő kérdésbe botlanak.
Én csak azt nem tudom, hogy Akasztófa játékból hányat kell játszani, mert egyért tuti, hogy nem jár pont. Szavazásnál egyértelműen le van írva, hogy 5 db kell.
Vagy csak a megfejtett játékok érnek?
Megvan!
2 fórum játék is volt a fórum hozzászólásaim között, amiért nem jár pont.
Azért nagyon jó ez az új Szerzett törzspontjaid funkció!!! Így könnyen nyomon követhető, hogy addig mennyi pontot csináltam aznap!
Ez pedig szerintem nagyon hasznos újítás, melyért jár a külön köszönet kedves Hoxa!
Tegnap délután az alábbiakkal fordultam a MODERÁTORHOZ:
Kedves Moderátor!
Most már második napja, naponta kettővel kevesebb törzspontot kapok, mint amennyit megcsináltam.
20180530-án reggel a pontjaim 26106 volt. Egész nap az alábbiakat csináltam
1 belépés/napi 1
sok jelküldés/napi 1
5 naplóírás/napi 5
5 fórum hozzászólás/napi 5
3 vallomás elbírálás/napi 1
5 szavazást/napi 1
1 képeslapküldést privátra/napi 1
1 képeslap feltöltés/napi 1
10 HoxAkasztófa/napi 1
10 HoxAkasztófa helység/napi 1
5 betűcserélő/napi 1
5 betűcserélő keresztnevekkel/napi 1
1 dominó felvétel/napi 1
ami Törzstagság és törzspontok működése leírás alapján
1+1+5+5+1+1+1+1+1+1+1+1+1 = 21 törzspontot ér
vagyis 20180531-én reggel 26106 + 21= 26127 pontomnak kellett volna lenni. Ehelyett kaptam
26125 pontot, vagyis kettővel kevesebbet!
Mivel tegnap 20 pontot csináltam, ma reggelre 26143 törzspontom volt, ami megint csak kettővel
kevesebb, mint, amennyinek lennie kellett. 26145 helyett 26143!
Nem tudom, hogy két nap óta, miért kapok napi kettővel kevesebb törzspontot, mint amennyit megcsinálok?
Ezelőtt mindent jól számoltatok, nem volt gondom!
A tévedés kizárt a részemről, mert Excel táblázatban vezetem a pontjaimat és amíg meg nem csinálok egy-egy játékot addig nem írom be az érte járó pontokat a táblázatba. Csak azután, miután megcsináltam a pontot.
Utána néznél, ennek mi az oka?
Sajnos választ ez ideig nem kaptam a MODERÁTORTÓL!
Ma reggel ismét 2 ponttal kevesebb pontot kaptam, mint amit megcsináltam. 21 pont helyett 19-et kaptam. Így most már (a három nap alatt) összesen 6 ponttal kaptam kevesebbet, mint amennyit megcsináltam!
Valaki meg tudja ezt magyarázni???
Biztos, hogy vannak, mert "beszélgetek" velük, de ők nem fárasztják magukat holmi excel táblával.
Jól tudom, hogy a nyomorult GDPR most sokkal előbbre való holmi törzspontoknál. :)
Súlyosabb hátrány ne érjen senkit az életben, minthogy naponta szegényebb 2 ponttal! :D
Syrián kívül valaki, akinek valami nem jó?
Sajnos nem ígérem, hogy ma meg tudjuk nézni, a GDPR most előbbre van a rangsorban.
Kérdezz bátran, milyen adatra lenne szükséged
:))