Miért nem nő a törzspontjaim száma? (tudásbázis)
kit érdekelnek a pontok?
az csak csicsa itt..nem nyerhetsz vele semmit ...
Ne csak a pontokkal foglalkozz!!Jól el lehet itt szórakozni.
Ha "csúnyát" írsz és Hoxa törli akkor csökken.
Olvasd el a szabályzatot, abból meg tudod. Adatlapod/Beállításaid menü Törzstagság. Itt le van írva, hogy mikor nő és mikor csökken a pontod.
De kit érdekelnek a pontok???
Hát ez az ..én is ezt kérdezem örökké....???
Kire gondoltál?
Ha rám, hát akkor éppenséggel lehet,, pedig én mindig írogatok, mert nagyon tetszik a HOXA. Minden nap fellépek, ja, és véleményt is irok , szavazok is , fórumot is próbálgatok nyyitni....
Biztosan nem vagy elég aktív az oldalon.
Jaj, az egyém most gyarapodott! Igaz nem igazán a pontokért vagyok a HOXa-n, de jól esett a szinesedő virágszirom.
Jobbra fent,ha megnézed,vannak felsorolva dolgok,legalsó a TAGSÁG,ott elolvashatod,miért mennyi pont jár.
Ha beírjuk akkor mit tudunk meg, mert én kipróbáltam és semmit nem tudtam meg !A szabályzaton igaz inkább csak átfutottam, de hát én pl.mindig későn, szinte éjszaka ülök le a gép elé. De nem tudom kihagyni, mert nagyon megetetszett a HOXA. Igaz nem mindig tudok eligazodni én sem rajta. Igazság az engem sem a pntok vonzanak, de valóban várja az ember, hogy na,valyon szinesedik a virágom. Kíváncsi vagyok, hogy értékelik a hozzászólások ..stb tartalmát és úgy kapjuk a pontokat, mert akkor persze ,hogy érdekelnének jobban a pontok, Ezt hol lehet megtudni.
A jobb felső sarokban a Keress elé írd be, hogy Törzstagság a portálon:):)
Azt nem találtam (nem tudom, tudtok-e sgíteni) hogy mire mennyi pont jár? Azt tudom, a kiírt szavazásért már nem jár pont... mire mennyi pontot kapunk? :) én sem a pontokért vagyok itt! :/ csak jó lenne már, ha én is királylány lehetnék :DDD
Még dolgoztam én is mérges voltam a pont rendszerre, mert itthon nem volt netem, így inkább nem törődtem vele:)
Annak idején inkább irogattam, meg olvastam a hoxát
Sziasztok!Nekem sem jó ez a pontrendszer mert én sem tudok mindennap leülni a gép elé.A Hoxát pedig szeretem mert sok dolog van ami érdekel.
Én nem a pontokért vagyok itt, de jó látni, hogy növöget. Egyébként olvasdd el a szabályzatot, minden benne van
Csökkenni akkor csökken, ha nem lépsz fel mindennap. Olvasd el a szabályzatot, abban benne van, hogy meddig 1 ponttal, meddig több ponttal csökken.
Nő, vagy nem nő? :))
Egyébként írd le dátumozva, s ha csökken, reklamálj.
AHA. pl. szép koronát a neved mellé :))
mire jó az? Nyersz valamit?
Nem jók semmire. Csak vannak.
Nem követem, azt sem tudom mire jók a pontok, csak véletlenül tűnt fel, hogy múlt héten tíz felett volt, most meg csak 7.
Így számontartod a pontjaidat?
Nekem csökkent a pontjaim száma az elmúlt két napban. 5-6 ponttal Ez valami bűntetés? Pedig mostanában egyre tobbet vagyok itt, és hozzá is szólok. Nem értem!!!
Nem a pontokért vagyok itt ,hanem mert jó Veletek lenni! és sok mindent tanulhat az ember gyereke.
nem érdekelnek a pontok :))
örülök a pontoknak,de nem azért vagyok itt.amugy a zsabályzatban benn van a válasz.
Olvasd el a szabályzatot.
Nem a pontokért vagyok itt, hanem sok érdekes és új dolgot olvasok.Még egy 7x nagyinak is van új!:):)
További ajánlott fórumok: