Tortadíszítés (beszélgetés)
9. salabakter (válaszként erre: 3. - Brygy)
2010. dec. 11. 09:19
Miért ne tudnál??
8. Totyka (válaszként erre: 7. - Brygy)
2010. aug. 13. 14:46
Este, tudom, csak , mivel dolgozok. Adsz priviben valami elérhetőséget, ahova küldhetem?
7. Brygy (válaszként erre: 6. - Totyka)
2010. aug. 13. 14:23
Igen érdekel! Mutasd a képet!:)
6. Totyka
2010. aug. 13. 06:42
Én fogtam, egy papír lapot, ami olyan félig kemény, akár lehet kemény is. Tettem a szélére, csoki reszeléket, picit meg döntve, torta szélének aljáról felfelé indulva, hozzá kocoktattam az anyagot. Ez bevált módszer, ugyanígy lehet, kör alakot, formálni a tetejére, belül dió, kívül meg csoki reszelék, vagyis kontúrozva, akit érdekel, van képem rólam milyen lett.. :)
5. 29de075fa0
2010. aug. 13. 05:16
Az oldalan a habot vekonyra kened, benyulsz egy tortalapattal a torta ala es maris ala tudsz nyulni a bal tenyereddel es forgathatod:) a tetejet csak a legvegen diszitsd fel.
csipesszel kicsit sokaig tartana:)
4. Bosziii
2010. aug. 13. 02:24
Ne a konyhában csináld :-D Egyenként csipesszel próbáltad már? :-D Mi lenne, ha az oldalán nem lenne csokireszelék? :-D Vagy ha kevesebb lenne, mint a tetején? És ha egy kicsit magasabb oldalú tálcán csinálnád?
3. Brygy (válaszként erre: 2. - 29de075fa0)
2010. aug. 13. 00:03
Ez mind szép és jó, de egy tejszínhabbal vastagon körbekent tortát nemigen tudsz kézben tartani, nemhogy forgatni!
2. 29de075fa0
2010. aug. 12. 23:22
A tortat rahelyezed a bal tenyeredre a jobb kezedbe fogod a csokireszeleket rarakod az oldalara es kozben tudod forgatni a tortat a baltenyereddel
1. Brygy
2010. aug. 12. 23:13
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogyan lehet a torta oldalára felrakni a reszelt csokit anélkül, hogy a konyhában ne járjak térdig a csokireszelékben? Biztos van valami egyszerű megoldás is csak én nem jövök rá.