Toros leves recept


A Toros leves hozzávalói:
1 hagyma
1 kg savanyú káposzta
4-5 szem krumpli
1 szál füstölt kolbász
só, bors, csombor


Toros leves

A Toros leves elkészítési módja:
A hagymát megdinsztelem, megszórom pirospaprikával, beleteszem a savanyú káposztát, felengedem abalével, sózom, borsozom, csombort adok hozzá és megfőzöm. Mikor már majdnem kész, hozzáadom a kockára vágott krumplit és a karikára vágott füstöltkolbászt.

Tejföllel tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A toros leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook