Torokspray? (beszélgetés)
7. kannanana (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2021. nov. 16. 15:34
Tantum verdének van valami extra kisebb adagú spraye, az erősebb, a strepfen is jobb, mint a strepsils, de a Dorithricin még erősebb. Emellett mehet az orvosi pemetefűs cukor is. Sós vizes öblögetés, méz evés, forró tea is segít. Használj több dolgot folyamatosan és hidratáld a nyálkahártyát.
6. Oneday
2021. nov. 15. 18:18
Cukorka nekem sem segített soha, és még tudok őrűlni a torokfájástól. Így tavaly én Strepfen spray-t vettem, amit mélyen hátra kell fújni. Bár nem hosszú ideig, de az enyhítette eléggé a fájdalmam. Szerintem az ilyen spray jellegű dolgok jók.
5. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2021. nov. 15. 13:01
Tantum verdének a forte változatát vegyed. Az tökéletes. A sima az tényleg semmit nem ér.
4. c9155193c4 (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2021. nov. 15. 12:47
Én a Coldisept-et használom. Mert az csökkenteni a baktériumok szaporodását is.
3. Charlize (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2021. nov. 15. 12:21
Csak a Tamtumot ismerem, nekem meglepően jó volt legutóbb. Jól kell célozni vele, hogy oda kerüljön, ahol szükség van rá. 🤣
2. ikres_anyu
2021. nov. 15. 11:44
Mi glycosept-tel szoktunk még öblögetni, talán az jó lehet. Citromsárgás a doboza, igaz nem spray, de lehet arra gondolsz. Régi cucc az is...
1. tomka1
2021. nov. 15. 10:25
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb torokspray ha az embernek fáj a torka vagy kapar? Nekem sajnos a strepsils meg negro és méz és cukorkák nem váltak be soha. Régebben volt egy nagyon jó torokspray de szerintem már megszűnt, narancssárga doboza volt de nem tudom már a nevét:(
Tantum verdét használtam de az se volt a legjobb. Sós vizzel is öblögettem az egész jó de még nem az igazi és olyan mintha még lenen valami baci a torkomba. Valami erős kéne ami leviszi onnan. Mentolos se a legjobb cukorkában sem.
Köszi előre is