Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept
A Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve hozzávalói:2 db padlizsán,
1 db camembert sajt,
6 evőkanál paradicsompüré,
1 csokor oregánó,
5 evőkanál finomliszt,
2 dl olívaolaj,
só.
A Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve elkészítési módja:
A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük. Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk. Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük. Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá. A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. máj. 25. 20:42
A törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve elkészítési módja és hozzávalói.