Töredezett hajra van valami sampon ami jó? (beszélgetés)
Én Gliss Kur szálkás hajra való samponját-balzsamját és a nem kiöblítendő balzsamját is használom. Nekem nagyon bejött.
Sokkal kevesebb hajvégem törik le, és mellesleg nagyon jó az illata is :)
Sampon-balzsamba csak a Gliss Kur
igen most már én is tudom mert egy kedves hoxás megírta.Alufólia a titka és a sűrűbb melegítés.
kipróbálom
Nem kell 7 óra,bár sokan még úgy is alszanak.
Én 3-4 órát szoktam rajtahagyni és úgy is hat rendesen,teszi a dolgát:)
A ricinust én is kipróbáltam és tényleg jó,CSAK egy baj van vele /meg tudok őrülni hogy legalább 7 órát rajta legyen/.
Nekem azt jelenti,hogy egész nap otthon semmi program és hát olyan szép idő van mostanában,hogy sajnálom rá az időt otthon.
Nekem nehezítse is,mert nagyon vékony-szálú :)
A ricinust el fogom kezdeni,mert ódákat olvasok róla itt a hoxán.
hááááát, igen :(
sokat számít h mennyit iszol, Én már csak tudom, folyton emlékeztetnem kell magam h igyak.....
nekem, ami nagyon jót tett a hajvégemnek (mielőtt eljutok fodrászhoz, mert amúgy véglegesen, és legeredményesen tényleg csak az olló hat)a Gliss Cure sampon, ami szálkásodó hajra van! Tényleg nagyon tuti! És utána a balzsamot nem csak felkenem, és már öblítem is, hanem mintha pakolás lenne, törölköző nedves hajra teszem úgy, h a vége csucsog benne, és kb. 10 percig hagyom hatni. Csak ezután öblítem, formázom... Nekem bevált. Az enyémet a vasalás tette tönkre, pedig használtam hajvédőt is, de akkor is szétroncsolta a végét, és mióta ezt a sampont használom, és így a balzsamot, sokkal kevesebb hajvég szakad le, mikor fésülöm (ezt a mosdóban látom).
De a fodrász nem kerülhető el! Én is csak időhiány miatt nem jutottam el még, de jövőhéten megyek!
Azért törik,mert a festék megette?Mivel tetted tönkre?
Nekem a "Gliss Kur" hajvégápolóval nagyon szép,agy a selyemfényű permete ugyanennek a márkának.
Az OLLÓ formula nemcsak a töredezett haj ellen hatékony, de segít helyreállítani a fazon egyensúlyát és gyönyörű hajat eredményez. Láthatóan egészséges, rendszeres használatnál.
Alkalmazása nedves, vagy száraz hajra, mossa meg, majd szárítsa.
Az OLLÓ szembe ne kerüljön. Ha szembe kerül, farkas szemezhetnek.
:)))))))))
További ajánlott fórumok:
- Tudtok jó hajpakolást vékonyszálú, töredezett hajra?
- Gliss Kur sampon száraz töredezett hajra. Mi a véleményetek róla?
- Sziasztok. nektek melyik sampon-balzsam-pakolás vált be száraz töredezett hajra?
- Hajápolás! Melyik a legjobb hajápoló ampulla, vagy olyan termék hosszú és száraz, töredezett hajra, amit nem kell kiöblíteni mosás után?
- Száraz, töredezett, vastagszálú hajra ajánlanátok valamilyen terméket?
- Melyik a legjobb Gliss Kur hajvégápoló töredezett, zsíros hajra?