Töltött Virsli recept
30 perc
A Töltött Virsli hozzávalói:
8-10 db virsli
2-3 fej kisebb vöröshagyma
kevés füstölt szalonna,
fél szál füstölt kolbász
sajt
agy kis vaj,
öntethez:
1 kk mustár
1 tojás sárgája
pirosarany
gulyáskrém
só
bors,
1 és fél pohár tejföl
A Töltött Virsli elkészítési módja:
Egy hőálló tálat kivajazzunk, beletesszük a hosszába félbevágott virslit. A hagymakarikát, a füstölt szalonna csíkot és a kolbász karikákat ráhelyezzük a virslire, majd a tetejére sajtot (lehet füstölt sajt is) teszünk. Elkészítjük az öntetet. Egy edénybe beleöntjük a tejfölt, belerakjuk a mustárt, piros aranyat és gulyáskrémet, ízlés szerint pici sót, borsot. Szétválasztjuk a tojás sárgáját és összekavarjuk. Az öntettel meglocsoljuk a virsliket és sütőben megsütjük. 10 perc fedővel + 10 perc fedő nélkül.
Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára. Nagyon laktató.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 39f5f6877d, 2008. szept. 17. 20:32
A töltött virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.