Töltött sonka, ahogy Réka készíti (U1) recept



2 ek
olivaolaj
1 ek
vaj
1 fej hagyma
3 virsli
15 dkg vékonyra szeletelt gépsonka
2 dl tejföl
10 dkg edami
A Töltött sonka, ahogy Réka készíti (U1) elkészítési módja:
Olivaolajban pirítsd meg az apróra vágott hagymát és a karikára vágott virslit. Ha kész, egy kivajazott tepsit bélelj ki a sonkaszeletek felével, halmozd rájuk a hagymás virslit, kend meg a tetejét tejföllel, szórd meg a reszelt sajttal, és végül terítsd be az egészet a maradék sonkákkal. A sütőben 170 fokon 15-20 perc kell, amíg elkészül.
Én a tejfölt és a sajtot szoktam a tetejére tenni.
Legalább dupla adagot szoktam készíteni. Nagyon gyorsan fogy!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 93a74b44ea, 2006. okt. 31. 12:01
A töltött sonka, ahogy réka készíti (u1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.