Töltött paradicsomgombák recept
A Töltött paradicsomgombák hozzávalói:10 db friss tojás
5 db paradicsom
20 dkg tejszín krémsajt
5 dkg vaj
2 ek mustár
só
bors
kevés majonéz
A Töltött paradicsomgombák elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük, majd mindkét végéből levágunk egy-egy darabot. A sárgáját óvatosan kiszedjük, majd a sajtkrémmel, a vajjal, a mustárral és a fűszerekkel jól elkeverjük. Ezt követően, óvatosan visszatöltjük a tojásfehérjébe. A paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kiszedjük, és a tojások tetejére helyezzük. Majonézzel pöttyöket teszünk rá, és tálalásig, hűtőbe tesszük.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. dec. 10. 23:48
A töltött paradicsomgombák elkészítési módja és hozzávalói.