Töltött burgonya májjal recept


8(lehetőleg egyforma)burgonya,
30 dkg sertésmáj,
10 dkg vaj,
2 dl tejföl,
só,feketebors.
A Töltött burgonya májjal elkészítési módja:
A burgonyákat meghámozzuk,megmossuk,sós vízben megfőzzük,majd leszürjük,és közepüket kivájjuk. Ezután a májat megmossuk,és ledaráljuk,sózzuk, borsozzuk,összekeverjük a kivájt,apróra vágott burgonyával.Végül vajjal kikenünk egy tűzálló tálat,és a megtültött burgonyákat szorosan egymás mellé tesszük,majd olvasztott vajjal megöntözzük,leöntjük tejföllel,és előmelegítet sötőben kb.15percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2007. ápr. 17. 21:46
A töltött burgonya májjal elkészítési módja és hozzávalói.