Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Töltött burgonya májjal recept

Töltött burgonya májjal recept

Elkészítési idő 40 perc

A Töltött burgonya májjal hozzávalói:
8(lehetőleg egyforma)burgonya,
30 dkg sertésmáj,
10 dkg vaj,
2 dl tejföl,
só,feketebors.


A Töltött burgonya májjal elkészítési módja:
A burgonyákat meghámozzuk,megmossuk,sós vízben megfőzzük,majd leszürjük,és közepüket kivájjuk. Ezután a májat megmossuk,és ledaráljuk,sózzuk, borsozzuk,összekeverjük a kivájt,apróra vágott burgonyával.Végül vajjal kikenünk egy tűzálló tálat,és a megtültött burgonyákat szorosan egymás mellé tesszük,majd olvasztott vajjal megöntözzük,leöntjük tejföllel,és előmelegítet sötőben kb.15percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A töltött burgonya májjal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook