Tökmagos-hagymás pogi recept


0,5 kg liszt
1 élesztő
2 dl tej
2 tojás sárgája
1 ek tejföl
1 Ráma
só
1 marék apróra vágott tökmag
2 fej pirítottb hagyma
A Tökmagos-hagymás pogi elkészítési módja:
Az élesztőt a tejbe felfuttatod, majd hozzáöntöd a többi hozzávalóhoz. Jól összegyúrod és 30 percig keleszted. Lisztezett deszkán kinyújtod majd kiszaggatod. Tojással megkeneda pogik tetejét és pirosra sütöd.
Váratlanul betoppant húsvéti vendégeimnek csináltam a konyhaszékrényből pánikszerűen összekapkodot jozzávalókból :P
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Kátya99, 2011. ápr. 24. 20:42
A tökmagos-hagymás pogi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.