Fánk (update 2) recept

A Fánk (update 2) hozzávalói:
50 dkg tk
liszt
2 tojás sárgája
2 ek fruktóz
5 dkg Delma light
3 dkg élesztő
2-3 dl tej
reszelt citromhéj.


A Fánk (update 2) elkészítési módja:
Tojások sárgáját habosra keverjük a fruktózzal és az olvasztott margarinnal. A tejben megfuttatjuk az élesztőt, a lisztet a masszához öntjük, végül beletesszük a futtatott élesztőt. Ekkor keverjük bele a reszelt citromhéjat is. kelesztjük, szaggatjuk, sütjük.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A fánk (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook