Több névvel a Hoxán? (beszélgetés)
Az attól függ, mit csinál velük. Mert mondjuk ha képeslapot küld, vagy új néven naplót vezet békében, semmi gondom vele.
Sokszor volt már, hogy arra használta valaki, hogy álnéven beszóljon másnak, akinek a saját nevén nem mert... Ilyenkor figyelmeztetés, vagy tiltás a büntetés.
Olyan is van, hogy csak arra kell az álnév, hogy provokáljon fórumokon, klubokban, napló hozzászólásokban. Ez is szabályzatellenes tevékenység és kitiltással is járhat.
Ez jó.
:)
JÓ TUDNI:
Bár nem szabályellenes több nevet regisztrálni, bárminemű visszaélés esetén tiltás járhat érte.
Meg lehet kérdezni, de ugyanakkor az is egy megoldás, ha az embernek két vagy több neve van. Nem bonyolult megcsinálni és tökéletes megoldás.
B*szogatni valóban elég egy név.
Nem is vagy az. ;)
Én mondjuk alapból nem értem, hogy minek beszólogatni, meg bunkóskodni (jééé, nincs is ilyen szó??).
Pont ezért minek teszi fel a "valódi énjét" névvel képpel, ha nem akarja, hogy egyes témákban való jártassága vagy érdeklődése kiderüljön..
Van akiről nem derül ki, hogy több nickje is van mert tényleg arra használja amire szánta, de ha csak b*szogatásra van akkor tök felesleges..
hasonlóan írtam volna le én is:)
Ha valaki egy "névtelen fórumon" egy kitalált nick mögé bújva sem meri vállalni magát..hát nem tudom.. lehet nekem is kellene még hármat négyet csinálni:P:)
Csak annyira komolytalan a válasz, mint a feltett kérdés.
Ugyanis, ha nem lenne egy regisztrációja, akkor, hogy lenne itt?
:-))
Medve anyám...
Elnézést kérek...
Köszönöm mind az eddigi, mind az ezutáni szavazásokat! :)
De valami hiba van a kréta körül! Vagy figyelmetlen a válaszadók egy része (1. "egy sem") vagy nem veszik komolyan. Őket dorgálásban részesítem. :D
--
Nem néztem, van-e ilyen szavazás. Ha van is az BIZTOSAN NEM ILYEN, legfeljebb hasonló. :D
--
A 100 nicknév úgy vetődött fel bennem, hogy 100 nicknévvel 100 dominójátékban lehetne résztvenni és fel lehetne vásárolni az összes akciós aukciós dominót. :D
További ajánlott fórumok:
- Híres magyarok teljes névvel, de a keresztnevük ABC-ben
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel?
- Baj az, ha valakinek több regisztrációja is van a Hoxán?
- Kivel szimpatizálok a hoxán?/több válasz is lehet/
- Hogyan tudok egyszerre több naplót írni a Hoxán?