Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A feleségemnek szeretője van, mit tegyek? fórum

A feleségemnek szeretője van, mit tegyek? (beszélgetés)

1 2 3
86. Ildi
jan. 18. 00:11
Válj el
jan. 18. 00:08
ezt te magadnak kell eldontenie.
84. Regin_a (válaszként erre: 82. - Bajk)
jan. 10. 18:50
+
83. Regin_a (válaszként erre: 77. - B8d52c1366)
jan. 10. 18:48

És mi lesz idős korban? Fizeted az ápolást, gondolod te?

OK hogy én hazabeszélek, de másképp goMdolom

Meg kell ilyen korban már nősülni

Nem minden Nő qrva, aMELYIK FÉREQUR AZ SEM, CSAK NEM TUDJA KIÉLNI OTTGHON A FANTÁZIÁIT, MRT NINCS MEG AZ ÖSZINTE KAPCSOLAT FÉRJ-FELESÉG KÖZÖTT

82. bajk (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 14:20

Szia Fórumnyitó!

Elég sok mindent kibírtál a nejeddel, le a kalappal előtted. Szerintem sokan bedobták volna már a törölközőt a helyedben.

A nejed kérte, hogy várj és hogy elmenne pszichológushoz is, ezért úgy gondolom, hogy ez nem egy eleve kudarca ítélt helyzet. A türelem és megbocsátás sokat számíthat és azért 15 évet kidobni az életből, erősen meggondolandó, különösen akkor, hogyha még így is szereted.

AZ EGYIK LEGKÉZENFEKVŐBB LEHETŐSÉG az tehát, hogy vársz, türelemmel, hogy letisztázódjon a helyzet. Segíts a nejednek ebben. Kérdezd meg, mit tehetsz érte. Ezen a szitun a veszekedés nem segít. Csak az jön le ebből, hogy nem tudsz egy nehéz helyzetet kezelni; még rosszabbá válhat a megítélésed a feleséged szemében, hiszen ha gáz van, akkor nem számíthat Rád. Ha nyugodt maradsz és segíted, hogy a tisztázás előre menjen, akkor fejlődni fogsz, mint ember egész biztosan. És ezt az utat könnyebbé is teheted. Hogy akarsz előre haladni? Még több veszekedéssel, vádaskodással, telefon ellenőrzésekkel megnehezítve ezt az amúgy sem könnyű utat vagy együttműködve? Egyébként együtt is elmehettek egy pszichológushoz, aki biztos profi választ tud adni, ellentétben velem.

Maga az a tény, hogy idáig eljutottatok, nekem azt jelenti, hogy valami hiányzik a nejednek a kapcsolatotokból és erre nem jöttél rá. Tehát nem volt jó a kommunikáció, vagy elég őszinte és nem volt elég mély bizalom sem, hogy a belső vágyakról infót lehessen kapni. Ezen változtathatsz és leülhetsz vele beszélgetni. Ebben a fázisban fogadd el ezt a helyzetet. Ha nem fogadod el, most akkor is ez van, tehát válaszd az egyszerűbb utat, azaz az elfogadást, hogy egyáltalán megértsd az egészet és előre tudj lépni. Csak kérdezz és ne bírálj semmit. Tudd meg, mivel több az a harmadik, mint Te; mi az amit a barát ad és a nejed nagyon értékel. A beszélgetések alatt NE VÁDOLJ, NE ÍTÉLJ, NE KÖVETELŐZZ, NE KIABÁLJ, NE VESZEKEDJ STB., hanem kérdezz, informálódj, tanulj és ismerd meg a nejed. Azt írtad, hogy szereted. Viselkedj akkor ennek szellemében és maradj nyugodt. Nem kell elhamarkodott döntést hoznod. Tanulj a beszélgetésekből és annak megfelelően változtass.

Kérlek, szokj le a telefonja ellenőrzéséről, mert ezen könnyem elbukhatsz, ha kiderül. Egyébként is, mit akarsz még megtudni? Hogy milyen pózba voltak például? Kérlek, növeld az Önbecsülésedet.

MÁSIK LEHETŐSÉG, hogy kinyitod a kapcsolatotokat. Nem ismerlek sem téged, sem a nejedet, de úgy tűnik, hogy a nejed belső vágya és „étvágya” nagyobb vagy más a „Te menüdhöz” képest. Ha mindezeket elviselted eddig, akkor lehet, hogy „sub” vagy behódoló típus vagy. Ha így van, akkor egy egyenrangú harmadik vagy éppen a cuckolding is megfelelő megoldás lehet. Olvass ezekről is, ismerd meg Magad és a nejed mélyebben, így jobb döntéseket FOGTOK tudni hozni.

Ha már majd Magadról és a nejedről is többet tudsz, akkor egy pszichológus is jobban fog tudni segíteni.

Remélem, hogy sikerült segítenem.

Üdv.:

81. b8d52c1366 (válaszként erre: 80. - Libikóka)
jan. 3. 12:52
Nem vitatkozom csak leírtam egy vèlemènyt.
80. libikóka (válaszként erre: 80. - Paba82)
jan. 3. 12:40

A tapasztalaid alapján sem általánosíthatsz

Mert nem mérvadó ha az ember csak bizonyos körökben forog.

Írd csak le még párszor,,aztán mehetsz a levesbe.

79. Enissa (válaszként erre: 70. - B8d52c1366)
jan. 3. 07:05

A te életed,a te igényeid, a te értekrendjeid, te tudod melyik halmazba helyezed el magad.

Egy biztos, ki hogy él, úgy ítél, ha beleragadtál egy élethelyzetbe, nincs igényed a minőségibb változásra, azt jelenti így ebben jó neked.

Ha minden nőt elkönyvelelsz qvának, az is téged minősít.

78. b8d52c1366 (válaszként erre: 74. - Scheryl)
jan. 2. 23:45

Inkàbb ilyen maradok mert màr nem fogok megvàltozni senki kedvèèrt.

Èn leírtam neked a sajàt tapasztalatomat te a tièdet.

Ennyi!

77. b8d52c1366 (válaszként erre: 76. - Regin_a)
jan. 2. 22:47

Mint koràbban írtam nem is szeretnèk màr komoly kapcsolatot.

Nem is szeretnèk minden nőt megdönteni. A 80 èves kört meg úgysem fogom megèlni. Megírtam a vèlemèmyemet amit tapasztaltam az èletben ès egyből belèm kellett àllni az okos nőknek.

76. Regin_a (válaszként erre: 70. - B8d52c1366)
jan. 2. 22:42

Persze ne menj bele,fiatal vagy még. Minden nőt ugysem lehet megdönteni a világon de törekedni kell rá

Majd 75-80éves korodban keress társat magad mellé aki ha szerencséd van melletted lesz amikor jajongsz

Hol van az még!

75. b8d52c1366 (válaszként erre: 74. - Scheryl)
jan. 2. 22:10
Igen,hallottam ès lehet,hogy a te ismerettsègi körödben így volt de az enyèmben sajnos nem. Mondjuk rosszabb helyzetben voltak mint èn mert ott volt gyerek is,mint a kèrdezőnèl.Èn nagy nehezen túltettem magam ezen a kapcsolaton.
74. Scheryl (válaszként erre: 73. - B8d52c1366)
jan. 2. 21:59

Nem azt mondtam, hogy maradj szűklátókörű, negatív, de ha te jól érzed magad így, akkor engem nem zavar, mert biztosan nem fogunk összefutni, ugyanis az én ismeretségi köreimben a hűség, egymás támogatása, empátia a jellemző.

Talán hallottál már a mondásról. "Madarat tolláról, embert barátjáról."

73. b8d52c1366 (válaszként erre: 71. - Scheryl)
jan. 2. 21:52
Ès igen,inkàbb maradok ilyen.
72. b8d52c1366 (válaszként erre: 71. - Scheryl)
jan. 2. 21:39

Nem is fogok belemenni ezek utàn komoly kapcsolatba mert tökèletesen megfelel az alkalmi.

Lehet picit èrzèkeny vagyok de ènis nagyot csalódtam a lànyokban.🥲

71. Scheryl (válaszként erre: 70. - B8d52c1366)
jan. 2. 21:34

Ha ilyen maradsz, akkor később se menj bele kapcsolatba, mert rövidlátó, negatív vagy, ami igazságtalan, és káros.

Szerintem maradj is meg a futó kalandoknál, amit megköszönök a többi Nő nevében, akik úgy tűnik, nem abban a lepukkadt körben mozognak amiben te.

70. b8d52c1366 (válaszként erre: 66. - Enissa)
jan. 2. 21:23
Sajnos a nagy rèsze igen.🥲 Fèlreèrtès ne essèk mert nagyon szeretem a nőket de kapcsolatban sosem mennèk bele így 33 èvesen.
69. b8d52c1366 (válaszként erre: 68. - Liliom10)
jan. 2. 20:55
Èn nem szeretnèk vitatkozni senkivel de igen, egy nő csalt meg eddig ès sajnos pont az akit a legjobban szerettem ès nagy nehezen túltettem magam rajta ami nem volt könnyű. Az ismerettsègi körömben meg egy tucat ès volt ahol mèg 2-3 gyerek is volt.
68. liliom10 (válaszként erre: 64. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:49
Ha csak egy nő csalt meg, akkor miért írsz MINDEN nőről felháborítóan és igazságtalanul ?
67. b8d52c1366 (válaszként erre: 65. - Liliom10)
jan. 2. 20:48
Jó, te így làtod èn meg fordítva. Èn ezt tapasztaltam az ismerettsègi körömben.
66. Enissa (válaszként erre: 64. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:46
És akkor kimered jelenteni, hogy minden nő disznó? Széles látókörre vall.
65. liliom10 (válaszként erre: 62. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:46
Az én ismeretségi körömben legtöbbször a férjek léptek félre, mégsem gondolom, hogy minden férfi disznó !
64. b8d52c1366 (válaszként erre: 63. - Enissa)
jan. 2. 20:33
Nem egy volt hanem sok de csak ő csalt meg ès pont őt szerettem a legjobban az eddigi összes közül.
63. Enissa (válaszként erre: 62. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:32
Tehát egy nőd volt, és ebből vontál le konzekvenciát, hogy minden nő disznó? "Gratulálok"!!!
62. b8d52c1366 (válaszként erre: 60. - Liliom10)
jan. 2. 20:30
Többek között sajnos igen mert az ismerettsègi körömben is nagyon sok pèlda volt ès mindig a felesèg lèpett fèlre ès vàlàs lett a vège. Engem egyszer csalt meg a baràtnőm de az nekem nagyon fàjt.
61. Enissa (válaszként erre: 56. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:30

Azokról beszélj csak, akik téged csaltak.

Milyen pimasz ezt írnod, és nagyon finoman fogalmaztam.

Téged nem nő szült?

60. liliom10 (válaszként erre: 59. - B8d52c1366)
jan. 2. 20:27

Azt írtad, hogy mindig megcsalják a nők a pasikat. Lehet, hogy Téged mindig megcsaltak eddig,akkor vagy nem a megfelelő nőkkel találkoztál, vagy benned van a hiba.

Gondolkozz el ezen !

59. b8d52c1366 (válaszként erre: 58. - Liliom10)
jan. 2. 20:12
A vèlemènyem az amit tapasztaltam. Èn örülök neki,hogy te sikeres vagy ès gratulàlok hozzà.
58. liliom10 (válaszként erre: 56. - B8d52c1366)
jan. 2. 19:41

Kikérem magamnak a női nem nevében, hogy az egész női nemet disznónak nevezd !!! A véleményed Téged minősít !

Az elmúlt több, mint negyven év alatt sosem csaltam meg a férjemet, és sok ilyen nőt ismerek.

Kérj bocsánatot a nőktől !

jan. 2. 18:05
Èn szemèly szerint adnàk mèg neki egy lehetősèget.👍
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook