A feleségemnek szeretője van, mit tegyek? (beszélgetés)
A tapasztalaid alapján sem általánosíthatsz
Mert nem mérvadó ha az ember csak bizonyos körökben forog.
Írd csak le még párszor,,aztán mehetsz a levesbe.
A te életed,a te igényeid, a te értekrendjeid, te tudod melyik halmazba helyezed el magad.
Egy biztos, ki hogy él, úgy ítél, ha beleragadtál egy élethelyzetbe, nincs igényed a minőségibb változásra, azt jelenti így ebben jó neked.
Ha minden nőt elkönyvelelsz qvának, az is téged minősít.
Inkàbb ilyen maradok mert màr nem fogok megvàltozni senki kedvèèrt.
Èn leírtam neked a sajàt tapasztalatomat te a tièdet.
Ennyi!
Mint koràbban írtam nem is szeretnèk màr komoly kapcsolatot.
Nem is szeretnèk minden nőt megdönteni. A 80 èves kört meg úgysem fogom megèlni. Megírtam a vèlemèmyemet amit tapasztaltam az èletben ès egyből belèm kellett àllni az okos nőknek.
Persze ne menj bele,fiatal vagy még. Minden nőt ugysem lehet megdönteni a világon de törekedni kell rá
Majd 75-80éves korodban keress társat magad mellé aki ha szerencséd van melletted lesz amikor jajongsz
Hol van az még!
Nem azt mondtam, hogy maradj szűklátókörű, negatív, de ha te jól érzed magad így, akkor engem nem zavar, mert biztosan nem fogunk összefutni, ugyanis az én ismeretségi köreimben a hűség, egymás támogatása, empátia a jellemző.
Talán hallottál már a mondásról. "Madarat tolláról, embert barátjáról."
Nem is fogok belemenni ezek utàn komoly kapcsolatba mert tökèletesen megfelel az alkalmi.
Lehet picit èrzèkeny vagyok de ènis nagyot csalódtam a lànyokban.🥲
Ha ilyen maradsz, akkor később se menj bele kapcsolatba, mert rövidlátó, negatív vagy, ami igazságtalan, és káros.
Szerintem maradj is meg a futó kalandoknál, amit megköszönök a többi Nő nevében, akik úgy tűnik, nem abban a lepukkadt körben mozognak amiben te.
Azokról beszélj csak, akik téged csaltak.
Milyen pimasz ezt írnod, és nagyon finoman fogalmaztam.
Téged nem nő szült?
Azt írtad, hogy mindig megcsalják a nők a pasikat. Lehet, hogy Téged mindig megcsaltak eddig,akkor vagy nem a megfelelő nőkkel találkoztál, vagy benned van a hiba.
Gondolkozz el ezen !
Kikérem magamnak a női nem nevében, hogy az egész női nemet disznónak nevezd !!! A véleményed Téged minősít !
Az elmúlt több, mint negyven év alatt sosem csaltam meg a férjemet, és sok ilyen nőt ismerek.
Kérj bocsánatot a nőktől !
Valami nem kerek
A te kezed is belelóg a bilibe,azt is vizsgáld veled mi a gond?
A jó férjet nem csalják meg,mert nincs jobb nála.
Önvizsgálatot tartson kedves uram aztán lehet repülni.
Ki erre,ki arra, még mindíg jobb mint ülni a meleg xa...
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Házas férfi szeretője lenni
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?
- A feleségem szeretője vagyok, mert másba szerelmes, de engem sem tud elengedni