Baj az, ha valakinek több regisztrációja is van a Hoxán? (tudásbázis)
:-))))
Remélem nem bukott meg! :-D
Lenne egy kérdésem.
Ti mindent elolvastok?
Mondjuk úgy, meg tudom nézni.
Addig nem zavar a dupla reg, amíg nem kavarásra, mocskolódásra, provokációra, önmaga fényezésére, támogatására, illegális dolgokra, szabályszegésre, reklámozásra, stb. használja valaki.
Sziasztok!
Ebben amit írtok,az a gáz,hogyha én beírok egy véleményt ami nem pozitív esetleg azon a fórumon amibe belepofázok,akkor is bevállalom ,hogy ez az én véleményem,nem másé...
Ha más néven inkognitóban írom az már nem is az enyém,szerintem...Én mindig bevállalom a véleményem ,még ha gázos is,ha meg nem,akkor nemírom le...
Szerintem nem baj,ha több regisztrációja van egy embernek,ha nem használja rosszra.
Van itt olyan személy aki több néve fut.Beír az egyikkel valamelyik fórumra,nem túl pozitívat,amit mások nem hagynak szó nélkül,akkor jön a másikkal és segítségére siet saját magának,de hogy ne legyen feltünő ,hogy Ő tulajdonképpen 1 ember,az egyik regjére netről letröltött képeket rak,a nem létező családjáról,gyerekek férj,a másikra meg esküvői képeket ami szintén a netről vannak letöltve.
Nekem nem baj, de igazából nem értem miért jó több regivel belépni? Én tuti belezavarodnék mivel kinek mit írtam:DD
Valaki világosítson fel!
?
Bocs,a kérdöjel lemaradt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Mikor regisztráltál a Hoxán?
- Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel?
- Hogy lehet a regisztrációm itt a Hoxán törölni?
- Ha nagy nehezen regisztráltam az instagramra, hogy kell valakinek a nevét beírni, hogy követni tudjam?
- BIG MONEY játék regisztrációs kódja van valakinek?