Ha nagy nehezen regisztráltam az instagramra, hogy kell valakinek a nevét beírni, hogy követni tudjam? (tudásbázis)
5. Perla del Mar (válaszként erre: 3. - Mókuska2012)
2015. márc. 26. 09:29
Nagyító jelet, keress! Arra nyomj rá és oda tudod írni a nevet!
Én is hetekig nem tudtam használni az Instagramomat, mire rájöttem hogy kell! Nekem valaki azt mondta , hogy csak a regizéshet kell teló utána már lehet mindent gépről, aztán rájöttem, hogy ez nagyon nem így van!
2015. márc. 25. 22:05
kis nagyító szerű valamit keres...vagy nem is tudom minek magyarázzam....jobbról a második lent..de valahol lent van az tuti..ugyan olyan jel mint a facebook kereső
3. Mókuska2012
2015. márc. 25. 21:47
ok és telóról, hol van olyan ahol be írom valakinek a nevét? mert sajna ott se találok ilyen funkciót
2. Perla del Mar (válaszként erre: 1. - Mókuska2012)
2015. márc. 25. 19:52
Ezt csak telóról tudod megtenni! Mármint magát a keresést! Fényképet feltölteni is csak telefonról lehet! Gépről hozzászólni tudsz, kedvelni és ha megnyitod valaki profilját pl Twiteren, facebookon stb megosztotta a képet, akkor követni. Remélem nem magyaráztam kuszán!
1. Mókuska2012
2015. márc. 25. 19:14
Ha nagy nehezen regisztráltam az instagramra, hogy kell valakinek a nevét beírni, hogy követni tudjam?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Mit gondoltok a tökéletes instagram életét élő lányokról és az influencerekről?