Mit gondoltok a tökéletes instagram életét élő lányokról és az influencerekről? (beszélgetés)
Szia!
Nem írtam sehol, hogy abból kell utaznia. Azt írtam, feleslegesen vesz dupla annyiért telefont, a megspórolt pénzt pedig költheti másra. Például utazásra.
Írhattam volna példának bármi mást is.
Ebben hol van, hogy "ebből kell" utaznia? Vagy hogy csak ebből tud utazni? Te gondoltad bele inkább.
Miért zárja ki egymást a kettő?
Miből vontad le ezt a következtetést, hogy veszek egy IPhonet oszt annyi nekem.??
Szóval innen indult ez a telefontéma😃
Tény és való, hogy a fiatalok atlagon felül törekszenek az általuk státuszszimbólumnak gondolt tárgyak megszerzésére. Nincs ezzel semmi baj, így volt 20 éve is.
Aztán ahogy felnőnek, vagy eszükbe se jut, hogy a nehezen megkeresett pénzt ilyesmikre költsék, vagy benneragadnak ebben az állapotban, és lesz néhány darab százezres táskájuk, a panel fürdőjének polcain pedig 20ezres parfümök sorakoznak, vagy felnőttként eljutnak arra a szintre anyagilag, hogy tényleg megengedhessék maguknak ezeket a termékeket.
Szoval szerintem nem lehet státuszszimbolum egy olyan tárgy, amit viszonylag egyszerű megszerezni, ilyen sokak számára elérhető.
Státuszszimbolum szerintem pl egy vadiúj Porsche Cayenne, vagy egy több milliós óra.
Az iPhone tényleg egy korát meghaladó, egyedülálló telefon volt. De csak volt, és még mindig ebből él, pedig lemaradt. Tapasztalatom szerint azok istenítik, akik nem használtak még új, felsőkategóriás androidot. Az meg az én személyes véleményem, hogy egy telefon ne legyen olyan anyagokból, amire úgy kell vigyázni, mint egy hímes tojásra. Nehogy már én szolgáljam a telefont.
Én pont azt mondtam, hogy még a kőműves segédnek is az van, még ő is meg tudja venni. Nem a kőműves, hanem a segédje. A 18 éves fiú, aki a téglát hordja a kőműves keze alá.
Az Iphone-nal az ég világon semmi baj. Tapasztalatom szerint azok fikázzák, akik sose használták, illetve aki csak telefonálásra, üzenetekre, egy-két alkalmazásra vagy e-mailezésre használja, az tényleg nem érti, miért fizet érte valaki annyit.
Egyébként pedig miért nem tudná megvenni egy kővűves? Előfizetéssel két éves részletre bármelyik társaságnál megkapja. A kifutó termékeket, pl. négyeseket, ötösöket olcsón meg lehet venni.
Te most kötözködni próbálsz velem? Kardasiannal nem sikerült, most ez?
Csak pékdának hoztam fel. Gondold tovább.
Azt gondolom, hogy ez is egy munka. Fizetnek érte, megcsinálja. Ugyanolyan reklám, és manipuláció, amit már több évtizede ismerünk, csak a mai kor keretei között.
El lehet dönteni, hogy valaki hagyja-e magát befolyásolni vagy nem.
Az meg, hogy mi lesz velük x év múlva..lehet, hogy most azt akarod hallani, hogy a híd alatt fognak dekkek után kutatni, de igazából ugyanúgy nem lehet tudni, hogy mi lesz velük 20 év múlva, mint ahogy senkinél.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?