Tiszta őrület (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tiszta őrület
Szia!
Tuti elolvasom hamarosan!
4 év alatt 3 gyereket szültem, ebben lemaradtam, de még nem is próbálkoztam új társat találni, rám talált. Nekem is hihetetlen, de igazad lehet.
Bár az én lányaim már kamaszok, de nagyon élvezem!
(Kivéve az anyagi oldalát.)
Bővebben ha elolvastalak.
Timi!
Még ha a világot nem is váltja meg a könyv és minden gondra nem is ad megoldást, arra 100%-an jó, hogy az ember lánya kikapcsolódjon, néha visítva nevessen azokon a helyzeteken, amelyekben felismeri önmagát is és legyen néhány gyerektől független, kellemes órája amit egy jó könyv társaságában tölt el.
Köszi
Szia!
De jó,hogy írtál.Ne szaladj el...Légyszíves: mit jelent az,hogy sokkal fiatalabb?Hány évet?Köszi nagyon!!!
Négy év alatt négy gyereket szülni nem semmi.
Belegondolva egyenes út a diliházba...
Szerencséjére elég szép és talpraesett a csaj, remélem összejön neki mind a munka, mind az új párkapcsolat. De nagyon nehéz lehet.....
Jó könyv lehet.De igazából nem tudom elképzelni,hogy tud segíteni a témában érintetteknek.Az a véleményem,hogy egy átkozottul nehéz helyzet hirtelen egyedül maradni akárcsak 1 gyerekkel is ennyi évesen.
Az a véleményem,hogy BÁRMI(akár haláleset) miatt is marad egyedül a hölgy,ha az a férj hibájából történt akkor egy piszok nagy szemét volt a feleségével...:SSS
Egy gyors kis reklám:).
Gratulálok,biztosan jó könyv lehet,sajnos sokan vannak ilyen helyzetben.
Ugrás a teljes írásra: Tiszta őrület
További ajánlott fórumok:
- F1 őrület, szereti más is?
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Konfliktus kezelő fórum, feszültség levezetésre, félreértések tisztázására :)
- Rend és tisztaságmanias a férjem!
- Láss tisztán!
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?