Tiramisu-sütés nélkül recept


- 1 cs. babapiskóta
- 1 dl kávé
- pár csepp rum aroma (nélküle is jó)
- kb 1 dl tej.
Krém:
- 2+1/2 dl tejszín, vagy 2 habpor
- fixáló a habhoz
- 1 doboz natúr vajkrém
- 1 tojás
- cukor ízlés szerint
A Tiramisu-sütés nélkül elkészítési módja:
A kávét és a tejet összekeverjük és ebbe mártogatjuk a piskótákat (ne essen szét). A tejszínt habbá verjük és fixáljuk.Cukrozzuk. Közben a tojást és a vajkrémet kikeverjük és a tejszínt hozzá adjuk. Ezt az egészet elrendezzük egy rá alkalmas edényben. 1. krém 2. piskóta 3. krém 4. piskóta 5. krém A krém legyen a legalján és a legtetején. Jól lehűtve tálaljuk.
Tehetünk 1 réteg lekvárt (pl. eper) is bele. Nagyon finom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vapi, 2007. aug. 2. 12:33
A tiramisu-sütés nélkül elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.