Olia-nak palacsin recept


Tészta:
40 dkg liszt
3 ek. kakaópor
van. cukor
só
5 tojás
olaj
tej
ásványvíz
Krém:
1 natúr vajkrém
2 dl tejszín
ízlés szerint cukor
3 cs. van. cukor
1 cs. babapiskóta
főtt kávé rumaromával
Az Olia-nak palacsin elkészítési módja:
Palacsin kisüt. Krém: tejszínt habnak verjük, majd a vajkrémet kikeverjük cukorral, van. cukorral, bele a hab, a kettőt elkeverni. A palacsin felső részét krémezzük, erre teszünk egy rumos kávéba mártott babapiskótát, két szélét behajtjuk, majd feltekerjük. 24 lett, meg maradt üres tészta is.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: 3d787b167a, 2015. máj. 31. 14:01
Az olia-nak palacsin elkészítési módja és hozzávalói.