Tinédzser arcápolás - avagy milyen készítményt vegyünk a gyereknek? (beszélgetés)
Utánanéztem kicsit a Nadin szappannak, jó véleményeket írnak róla. Hol lehet beszerezni?
Másik kérdés: 36 éves vagyok, vegyes bőrtípusom van, elég sokat pattanásos. Én használhatom?
Harmadik: azt írják, hogy ha túlzottan szárít, akkor Nadin krémmel kell visszapótolni. A krém is jó?
szia!!
Nekem is 13éves a fiam...de nála már tavaly elkezdődött....és nagyon oda kell figyelnünk rá mert az apjának és a sógórnőmnek is nagyon problémás volt az arcuk kamaszkorukban...
nálunk az alap amit a fejébe véstem eddig nagyjából hatásosan hogy nem nyúlkál nyomkod koszos kézzel...én sem nyomkodom neki..a kozmetikusom it lakaik pár utcára tőlünk ha valami durva nő rá akkor átszalad hozzá és ő elintézi...nekem azt mondta a kozmetikus hogy naponta nagyon fontos a megfelelő arctisztítás lemosó és tonik használata és a pattanássosság ellenére kenjük pattanásos bőrre való hidratálóval....amíg nem muszáj addig nem áll neki nyomkodni...egyenlőre még bírható a helyzet...
+még a csokoládé és az olajos magvak eészetére kell méga fiamna odafigyelnie mert ezek fogyasztása után viszont látványosan romlik az arca..
jah és a kozmetikus a feketeszappan azt hiszem ez is Ilcsi használatát javasolta..
Szóval, kozmetikus!
Ha termék, akkor én biztos, hogy Ilcsit venném neki.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek