Ti tudtok aludni, amikor egér van a szobátokban? (tudásbázis)
Egyszer a padlásfeljárónál átrágta egy a gipszkartont. Egész éjjel azt halgattuk mi az a hang. Másnap volt az utolsó napja.
Én simán aludnék nem ébredek fel semmire, de a párom na ő felráz minden gyanus zörelyre.
Ha nincs macska, nalunk rogton megjelennek. Igaz, foleg a nyari konyha, garazs a celpont, de feljonnek a konyhaba, sot, iden a haloszobat is megtalaltak (osszeszarta a nyavalyas az alsonemus fiokomat, fuj).
Viszont, miutan kizavartam, meg elramoltam a nasit a halobol, teljes lelki nyugalommal lefekudtem aludni.
Tarts inkabb macskat, annak haszna is van :)) (amugy ha nem tul hulye a kutyad, ossze lehet oket szoktatni).
Nem. Még a gondolat is a frászt hozza rám.
Sajnos éltem már olyan lakásban, ahol voltak. Egy rémálom volt. A szobánkban is járt, bár csak akkor, mikor mi nem voltunk ott. Ellenben a konyhában, a fürdőben és a wc-ben akkor is megjelent, ha ott voltunk, pedig igyekeztünk minden potenciális lyukat betömni és nem voltunk koszosak.
Egyszer, mikor még gimis voltam, elárasztották az egerek a házat. Az egyik feljött a szobámba, frászt kaptam a motoszkálásról, mert csak éjjel csinálta. Tisztára betojtam, nem tudtam hirtelen, hogy mi az. De aztán rájöttem, hogy bevittem a macskát.:))
Amúgy azóta az egérszagtól szörnyen viszket a szemem.
Nem patkany volt inkabb? 😮
Egyebkent nem aludnek egerkevel egy szobaban, mert felnek hogy leragja a hajam, orrom, vagy fulem.
De pl. napkozben nem zavarna.
Ha nem félt tőled és odament hozzád, akkor egy mesebeli varázs-egér lehetett...
Bár, ha jó nagy volt, akkor lehet, hogy inkább patkány volt.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Beköltöztek hozzánk az egerek, hatékony egérriasztót keresek! Tudtok ilyet?
- Nem tudok aludni! Tudtok adni valami tippet, hogy aludjak?
- Eger közelében szobafestőt tudtok ajánlani?
- Tudtok nekem ajánlani valami jó párnát? Amin jót lehet aludni, egészséges... stb.?
- Tudtok ajánlani Egerben július végén magánháznál olcsó szállást, közel a központhoz?