Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ti szoktatok gyógyszertári kencéket használni? Hogy vált be? fórum

Ti szoktatok gyógyszertári kencéket használni? Hogy vált be? (tudásbázis kérdés)

16. Anatita81 (válaszként erre: 15. - MelisUK)
2010. ápr. 27. 14:48
Biztos nem higítottat ír fel.
15. MelisUK (válaszként erre: 14. - Anatita81)
2010. ápr. 25. 19:00
Nekem bőrgyógyász írja fel a mosdókenőcsöt receptre és mégis tubusosat kapok.
2010. ápr. 23. 14:29
Én is a mosdókrémet használom, kaptam már tubusosat is, de inkább feliratom a gyerekorvossal és akkor hígabban, tégelyben kapom - támogatva.
2010. ápr. 12. 19:33

Én kézkrémet szoktam venni , ami sokkal jobb mint bármilyen márkás , vettem már hidratáló arckrémet is amivel szintén meg voltam elégedve..

itt említették az izzadásgátlót , meg fogom kérdezni ...

12. Rege78
2010. ápr. 12. 18:26

Én a gyerekeknek kevert vitaminos popsikenőcsöt használom a kezemre, lábamra.

Nagyon jó, nekem jobb oda, mint bármilyen márkás termék.

A testápolójukat elsősorban a gyerekeknek szoktam, de néha én is használom, teljesen jó, csak utána nem lesz semmilyen fincsi illatod, mint egy márkás testápolótól.. :-)

A fürdetőkenőcsöt én mindig fém tubusosat kaptam.

Azt csak a srácoknak használtam. De én nem rájuk kentem, hanem a fürdővízbe raktam. Hogy ne úszkáljanak benne a krémdarabok, és feloldódjon teljesen, én előtte egy kis tálkába nyomtam belőle, és mikróban alacsony hőfokon felolvasztottam, így teljesen folyékony lett, és a fürdővízbe csak bele kellett keverni.

11. globus
2010. ápr. 12. 18:09
Én egy ureás kenőcsöt használok, nagyon jó a sarkokra, könyökre.
10. 3cbd320f88 (válaszként erre: 8. - Sookie)
2010. ápr. 12. 18:09
tőlem meg szokták kérdezni, hogy milyen kiszerelésbe kérem...és ha csak tubusos van ki szoktam nyomni a régi tégelybe...
9. MelisUK (válaszként erre: 8. - Sookie)
2010. ápr. 12. 18:05
Nálunk az a fogkrém kinézetű van, olyan mint a régi fogkrémek, ilyen fém tubusba van. Azt nem szeretem benne, hogy nehéz kinyomni és ha már egy kicsit kinyomtam és bekentem magam, majd újat akarok nyomni, akkor szinte lehetetlen, úgy kicsúszik a kezemből. :D De én meg vagyok a minőségével elégedve, testápolót se kell utána használni.
2010. ápr. 12. 18:03
Én akkor használtam a mosakodókrémet, mikor egyszer egy tusfürdőre allergiás lettem. Akkor egy darabig minden tusfürdő kiütött. A gyógyitáras mos.krém hozott helyre. Megint akartam venni, de azt mondták, h már nem keverik ki, hanem egy előrecsomagoltat adtak, ami úgy néz ki, mint egy fogkrém :S De a kevert sokkal jobb volt. Nálatok adnak még ki olyat?
2010. ápr. 12. 17:59
A mosdókenőcsöt én is használtam és a koleszterines babapospikrémet szintén a kezemre...amikor ekcémás voltam...
2010. ápr. 12. 17:58

Gyógyszertárban kikevert allergiára való krémet használtam, nagyon jó volt.

Gyógyszertári mosdókenőcs (ekcémásoknak) nagyon jó és olcsó.

Mást nem próbáltam még.

5. Sookie (válaszként erre: 2. - 25a27430dd)
2010. ápr. 12. 17:58
A mos.krém + testápoló bizti jó.
2010. ápr. 12. 17:51
én csak a kisfiamnak veszek gyógyszertári dolgokat mert ő még baba, magamnak jobb szeretem a márkásat gyógyszertáron belül. de például párom az igénybevett kezére bőrgyógyász által kutyultatott krémet használ, mert neki nem elég egy hagyományos krém. szerintem mosakodót, hidratálót, testápolót nyugodtan lehet, de ránctalanítót biztos nem vennék olyat, amit ott kutyulnak. (mert van, ahol már ilyeneket is csinálnak)
2010. ápr. 12. 17:48

Szia!

Én az izzadásgátlójukat próbáltam ki.Barna gyógyszertári üvegben,átlátszó folyadék.Azóta sincs vele gondom.Bármi is volt,elmúlt.

2010. ápr. 12. 17:47

Úgy értem, gyógyszertárban kevert dolgokat: testápolót, hidratáló krémet, mosakodókrémet, ilyeneket.

Viszonylag olcsók. Vajon hatékonyak is?

2010. ápr. 12. 17:46
Ti szoktatok gyógyszertári kencéket használni? Hogy vált be?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook