Ti szoktatok gyógyszertári kencéket használni? Hogy vált be? (tudásbázis kérdés)
Én kézkrémet szoktam venni , ami sokkal jobb mint bármilyen márkás , vettem már hidratáló arckrémet is amivel szintén meg voltam elégedve..
itt említették az izzadásgátlót , meg fogom kérdezni ...
Én a gyerekeknek kevert vitaminos popsikenőcsöt használom a kezemre, lábamra.
Nagyon jó, nekem jobb oda, mint bármilyen márkás termék.
A testápolójukat elsősorban a gyerekeknek szoktam, de néha én is használom, teljesen jó, csak utána nem lesz semmilyen fincsi illatod, mint egy márkás testápolótól.. :-)
A fürdetőkenőcsöt én mindig fém tubusosat kaptam.
Azt csak a srácoknak használtam. De én nem rájuk kentem, hanem a fürdővízbe raktam. Hogy ne úszkáljanak benne a krémdarabok, és feloldódjon teljesen, én előtte egy kis tálkába nyomtam belőle, és mikróban alacsony hőfokon felolvasztottam, így teljesen folyékony lett, és a fürdővízbe csak bele kellett keverni.
Gyógyszertárban kikevert allergiára való krémet használtam, nagyon jó volt.
Gyógyszertári mosdókenőcs (ekcémásoknak) nagyon jó és olcsó.
Mást nem próbáltam még.
Szia!
Én az izzadásgátlójukat próbáltam ki.Barna gyógyszertári üvegben,átlátszó folyadék.Azóta sincs vele gondom.Bármi is volt,elmúlt.
Úgy értem, gyógyszertárban kevert dolgokat: testápolót, hidratáló krémet, mosakodókrémet, ilyeneket.
Viszonylag olcsók. Vajon hatékonyak is?
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- Regebbtol huzodo, eros korpasodas eseten mit tanacsos hasznalni(kozmetikum, gyogyszer)?
- A közgyógy kártyát fel lehet máshol is használni a gyógyszertáron kívül?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- Hogy ne féljek használni gyógyszereket?
- Csütörtökön kezdtem el szedni a Diflucan gyógyszert, a kérdésem az, hogy mennyi idő után hat, és Canesten krémet lehet-e használni?