Ti odadnátok a gyerekeket nyári szünetben az exeteknek, ha nem tartja velük a kapcsolatot? (beszélgetés)
nem.
Mi történt azóta?
Én a gyerekekre bíznám, hogy ők mit szólnak hozzá. Ha valóban annyira spermahajder és elhanyagolja őket és nem szereti, illetve kurvapecér a gyerekek úgyis tudni fogják, hogy mi a szituáció és ha nemet mondanak legalább lehet erre hivatkozni.
Az a baj, hogy a válásnál mindkét fél elfelejti azt, hogy a kölköknek ők a szüleik!
A gyerekek mindentől függetlenül szeretik,még akkor is ha egyáltalán nem érdemli meg!
Együtt él egy 3 gyerekes nővel,akinek 6 gyerekre kéne vigyáznia ha nyáron az én gyerekeim is mennének.
Sajnos, nem értek az ilyen bírósági dolgokhoz, csak a józam eszem szerint gondolkodom. A gyerekek szerencsére elég nagyok, tudnak már dönteni, hogy szeretnének-e az apjukhoz menni. A bírósági ítéletben benne van, hogy nyáron mennyi időre viheti el őket? És egyedül lenne velük, vagy van nagymama, esetleg egy "mostohaanya"? Ha van nagymama, szerintem nyugodtabban rá lehetne bízni, második esetben már kicsivel cikisebb.
Én megkérdezném a gyerekeket, hogy mit szólnak hozzá. Végülis róluk van szó...
A leírtak alapján tuti nem merném rábízni a gyerekeket. Miért? Kérte, hogy add oda nyárra őket?
Meg sztem azon is múlik, hogy mennyi idősek a gyerekek és hogy akarnak-e menni egyáltalán.
De én nem adnám őket, az biztos!
:(
Nem szép tőle..
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Hozzászólsz a gyerekekel kapcsolatos szavazásokhoz még ha nincs is gyereked?