Ti mivel szoktatok port törölni?Olyan tippeket várok amitől 1-2nap múva nem lesz ismét poros a szekrény!:-)) (tudásbázis)
pronto spray van hosszu ideig tartó is
1 hónapig taszitja a port....
spray ide, tescos oda, hetente akkor is majdnem mindig törölgetni kell, esetleg kettő :D
nem szabad otthon lenni :DDD kész :D
Húúú Melis, fürdőszobát én is utálom, mert nekem is tele van minden csenténé csuprával :D
még a fiúké is ott van, ez egy 3 soros polc, meg még 3 másik ami a sarokban van, nah azt elérni kész rémálom :(
ami a tv-ket illeti, szemüvegtörlő kiskendő legalább egy hétig tisztán tartja. Ro....man árulja :)
Azt megfigyeltem, hogy amikor itthon vagyunk, akkor ugye nap mint nap szellőztetés van, jó időben éjjel-nappal nyitva van bukóra az ablak szitne minden helységben. Ilyenkor irtó nagy por van. Mikor hazamegyünk anyuékhoz látogatóba és egy hétig is nem vagyunk otthon és előtte kitakarítok, akkor hazaérve minden ugyanolyan tiszta, semmi sem poros, mert nem jött be a por az ablakon. Viszont ha otthon van az ember, akkor nem megoldható a nem szellőztetés, hisz arra szükség van.
Ami szerintem egy nagyon jó ötlet, az a levegőtisztító, amit az allergiásoknak is nagyon ajánlanak. Ez egy olyan jellegű szerkezet, mint a légkondi, a falra kell felszerelni, beindítani és áttisztítja az egész levegőt, az állatszőrtől kezdve az atkákig, penészgomba spóráit, mindent magába szív és totál tiszta lesz a levegő, antiallergén. Ez minden port is magába szív, egy ilyen kütyüvel megkönnyíthető a portalanítás, ritkábban lesz rá szükség.
Nekem szerencsére nincs gondom a portalanítással, mert szekrényünk pl csak a hálókban van, a nappaliban csak az üveg asztalt, a kandallót és az ablakpárkányt kell letörölnöm. :D Felénk (Skócia) nem divat a szekrény, mindenfelé beépített szekrények vannak - hála az égnek. A hálónkba viszont direkt vettünk ilyen L alakú szekrénysort ami átível az ágy fölött, na ennek a tetejét kell letörölnöm, a két éjjeliszerkényt meg a fehérneműs szekrény tetejét és kész. Ami nekem a nagyobb gondot okozza, az az, hogy minden egyes ajtaja tükrös, így folyton azt kell simogatnom, hogy tiszta legyen, meg a nappaliban is üveg asztal van, meg 5 hatalmas ablak... Én ebbe gebedek bele.
Ja, a másik hálónkban egy kétajtós szekrény van, az nem zavar sok vizet. A falra van két polc felszerelve meg egy ágy fölé való kis szekrény, ezeket kell letakarítanom, meg a fürdőszobában levő polcokat, amiket nagyon utálok, minden hülye kozmetikumot leszedni, majd visszatenni, utálom. :P
Én hetente törlöm a port. Tesco bútor ápolót használok. Nekem jobban bevált ez, mint a prontó.
Én nem nézegetem 2 naponta, mert akkor már kikészültem volna. Így szombatonként felmosás után törlöm le a port:)
Szerintem felejtsd el :o)
Én már mindent kipróbáltam rongyokból és szerekből is, és a tv-n másnap már látom a "réteget", pedig kertvárosban lakunk, és nem földútnál...
Szia!
Én is prontót használok, nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
További ajánlott fórumok:
- Rafinált, okos tippeket várok, avagy hogyan szerezzem vissza a férjemet?
- Különleges fiúnevet a babának! Tippeket kérek! :)
- Begurult a szombati antibébi tablettám a beépített szekrény alá
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Hogy reagálod le, ha anyósod rendet tesz a szekrényedbe?
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...