Ti mivel fertőtlenítitek a fehérneműket? (tudásbázis)
Hát lehet csak én vagyok maradi de a fehérneműmet nem szoktam fertőtleníteni normál esetben."Csak" kimosom,azt is gépben.Nekem van olyan anyagú bugyogóm amit nem lehet vasalni.
A "nehéz napokon" más a helyzet mert akkor csak pamut alsó neműt hordok,kinosom és fehérítős Domestosba áztatom.
én biztosan nem
simán megy a mosásba...
Most kezdek gondolkodni... Miről beszélünk?
Én egyszerű folt eltávolításra gondoltam+, hogy jó legyen a közérzetünk egy általános fertőtlenítésre.
De nem fertőzésekről!
Mi egyszer egy 4 csillagos wellness szállóban, a gyógyfürdőben szedtünk össze vmi nyavalyát, az orvos utasítása szerint így fertőtlenítettem a fehérneműket.Nekem semmi nem ment össze.
Szimpla esetben gondolom senki nem fertőtleníti őket külön v én vagyok elmaradott?
van színes ruhához való clorox, igaz nem próbátam
A nem "kívánatos" foltokat a vanish szépen kiveszi. Fertőtleníteni pedig vasalással lehet, nem roncsolja a ruhát. :)
9 kg 1500,-Ft körül. Én kb. 1 éve semmi mást nem használok. A focis zoknik (fiam) hófehérek azóta. Előtte bármit vettem koszosak maradtak fehérítő nélkül.
Van univerzális és color is.
a mosószer a természetesen tök mindegy, bár én pont a lidl-től viszkettem.Öblítőzni nem szoktam, mert az irritálhat.
És ha nagyon gáz, akkor kidobom.
Mire gondolsz?
Én ugyan úgy mosom, mint a többi ruhát, csak teljesen külön. Esetleg vasalom őket, de semmi más.
pl aszines bugyikat mivel lehet?ami nem szedi ki a szinét..??
igen tudom,hogy van egy másik fórum is erről,de ott semmi nincs.Pl egy egy nőgyógyászati probléma után jó lenne kiofertőtleníteni,de mivel?a fehér besárgul,a szines kifakul..Mit használjak?
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a homokozóban levő homokot fertőtleníteni?
- Elsárgult, elszürkült műszálas fehérneműt mivel lehet ismét hófehérré varázsolni?
- Tojást mivel lehet fertőtleníteni (szalmonella ellen)?
- Mivel kell fertőtleniteni a libatollat, ha párnába rakom?
- Kaptunk ajándékba 1 babakocsit. Az előző tulajnak sok macskája van. Mivel fertőtleníthetem ki?
- Tudna-e valaki ötletet adni, mivel kell a fehér Triumph fehérneműt mosni ahhoz, hogy fehér maradjon? A választ előre is köszönöm.