Ti mit vennétek 70. szülinapra? (beszélgetés)
Anyukám 70.szülinapjára egy nagy ajándék csomagot kapott,új robot gépet egy nagy torta kíséretében.
Persze a családot,főként az unokákat.Olyan jól sikerült titokban megszervezni,hogy a meglepettségtől annyira sírt,hogy azt hittük orvost kell hívni.
Szia!
mi meglepetésbulit tartottunk apukámnak :-)
kapott ajándékokat is, de a lényeg az volt, hogy összehoztuk a családot egy ebédre :-)
Szasztok!
Az ünnepelt elmúlt 70 évében készült
fényképeiből a legjellemzőbbeket, családi eseményeseket, katona, esküvői kép, gyerekeivel, stb, ami van,albumot készíteni, vagy nagy keretbe összerakni, vagy cd-re felvenni, alá zene: Halász Judit: Boldog születésnapot c. száma
Én a fiamtól anyáknapjára kaptam egy ilyen cd-t, az én korábbi fényképeim voltak felvéve, alatta Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni. . . c szám szólt. Ne mondjam ugye, h végig sírtam
Nem rossz gondolat!:-) Régebben már volt ott, és nagyon jól érezte magát.
Igaz, a szülinap már megvolt, de majd jövőre bevetjük az ötletet.. :-)
Köszi :-D
Szia!
Attól függ,hogy a nagyi milyen! Fiatalos? érdeklődési kör? Én egy Hévizi v. Harkányi nyaralásra fiteném be. Na persze ,ha érdekli.
Sziasztok!
Tippeket szeretnék tőletek, hogy mit lehetne egy 70 éves nagyinak szülinapra adni ajándékba. Árat nem határolnék be, van 3 gyerek, meg sok unoka, szóval ha jó az ötlet, megvalósítható.
További ajánlott fórumok:
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Szex szülinapra?
- Milyen kreativitásra ösztönző játékot vennétek egy éves szülinapra saját fiatoknak?
- Ti mit vennétek egy 90 éves néninek szülinapra?
- Mit vennétek egy 10 éves kislánynak szülinapra és névnapra? (játékot már nem akarok)
- Milyen ajándékot vennétek egy 70 éves férfinak szülinapra?