Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek? (tudásbázis)
Nálunk egy hete nyomatják.
Minden este tüzijátékoznak.
A rendőrség a Telexszel hivatalosan azt is közölte, valóban csak a konténeres, szezonális árusítás tilos, üzletekben továbbra is hozzá lehet férni az eszközökhöz. Pirotechnikai kellékek ugyanakkor csak december 28. és 31. között vásárolhatók
Talán pirotechnikai üzletekben?
Passz
Honnan veszed, hogy a legfontosabb?
A saját kertedbe este 8 után is kimehetsz.
Ez a legfontosabb!?
Kijárási korlátozás, de azért a tűzijáték mehet.
Gondolom, csak este 8-ig.
Eszem megáll, hogy sokaknak ez a fő gondjuk.
"A rendőrség is megerősítette: szilveszterkor teraszról, erkélyről, kertből mehet a tűzijáték."
Juhéjjjjjjjjjj :D
Másodmagaddal? ;)
Valaki rumot rakott a kakaójába.
Hova kell bemenni? A tűzi játék szabadtéri program. Nem tudom hol szoktál tűzijátékot nézni, mi ha itthon vagyunk akkor kiállunk a ház elé, fejet fel és 🎇😲🎆
Egyébként nap nap után bejártam dolgozni is, sőt heti egyszer nagybevásárolni sokkal több ember közé zárt térbe.
Szerintem is az lenne a dolguk, amiket írsz. Ez így trágya.
B barátnőit, akik szinglik voltak, azzal nyugtattam tavaly, hogy majd elindul az egyetem, jönnek az új ismeretségek, pasik, bulik, fanta. Hát ugyanúgy szinglik, mint egy évvel ezelőtt.
A petárdát évek óta büntetik.
De nem akarom elhinni, hogy idén ha valaki fellő tűzijátékot akkor majd egy jóérzésű rendőr becsenget hogy na barátom akkor ez 50ezer volt.
Azok a rendőrök akiket ismerek, szerintem megállnak, megnézik, elmosolyodnak és továbbmennek.
Annyira akarom hinni, hogy mindenki azért még nem fordult be.
Felénk szerintem lesz.
Én pénzkidobásnak tartom a tűzijátékot. Különösebben nem is vagyok oda érte. De tőlünk nem messze, valahol lakik egy pirotechnikás csóka. Mikor itthon töltjük a szilvesztert akkor a cca. fél órás tűzijáték néző program a fix.
Szerintem idén is megtartja a show-t.
Igaz idén nem tervezek itthon lenni.
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Kutyakakival a tűzijátékozók ellen
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Hol lehet Győr területén színes torta tűzijátékot venni?