Ti mit gondolnátok ha a 14 éves gyermeketek Szerelmes és "Depis" veseket is írna! (beszélgetés)
A gimis osztályfőnököm például olyat is mondott rám, hogy olyan vagyok, mint József Attila, csak nőben... :-)
Én próbáltam bóknak felfogni... Elvégre Attila nagy költőnk volt... :-))
(más kérdés, hogy milyen "áron")
Én is írtam verseket, de én később. Gimnáziumban. Elég elvont dolgokat bírtam megfogalmazni. Sok volt köztük a depressziós is. Vannak elvont személyiségek. Valahol én is az vagyok.
Nem feltétlenül fogja kinőni, én sem tettem. Az emberben mindig ott bújkál a lehangoltság, mint ahogy a boldogság is. Így le lehet vezetni a "feszültséget". Ha az ember kiírja magából.
Semmit nem gondolok, én is ilyen voltam....:)
Szerencsére kigyógyultam! :)
Szia!
Nem gondolom,hogy baj lenne csak ez nekem egy kicsit fura.Ezért kérdeztem,hogy mással is volt már ilyen.De most már értem így fejezik ki az érzéseiket a világgal szemben.
Szia!
Nem gondolod,hogy ő inkább kamasz,mint baj lenne én azért olvaslak,mert 9 éves a nagyfiam és én még elötte állok a dolgoknak.Szerintem míg a ti meg testvéri kapcsolatotok jó addíg nincs baj.
szerintem,minden gyermek átesik ezen.az én fiaim is irtak olyan "jelmondatokat"pl/Bün az ÉLET/,hogy a hajam az égnek állt.korai kamaszkor...szerintem igy kezdenek kibontakozni...
én megprobáltam elbeszélgetni velük erröl,és szép lassan elhagyták!!!!
Mert amint már írtam a nagy fiam egy nagyon jó közösségi emberke.Az osztálytársai és a tanárok is szeretik.Velem is jó a kapcsolata mert még az MSN-it is meg mutatja.Meg mindig mindent meg beszélünk.Bármi gondja van nekem mindig el mondja.S,hát mindig meg mutatja a verseit is és nagyon zavar amikor "DEPIS" verset ír ezt ő szokta mondani. Ezek a versek fele-fele arányban vannak szerintem.
De én mindig nagyon jó kedvűnek látom.Igaz,hogy sokat szeret a szobájában lenni,de akkor vagy rajzol vagy zongorázik vagy olvass.De teljesen részt vesz a családi életben.A tesóival szerintem jó a kapcsolata csak kicsit türelmetlen velük ők kisebbek nála az egyik 11 évvel a másik 5,5 évvel.Szóval ez most egy kicsit zavar ti mit gondolnátok erről.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?