Ti mit adnátok reggelire egy válogatós 2 évesnek? (tudásbázis)
Termeszetessen azt amit megeszik :)
Probalgatni kell , kinalni kulönbözö dolgokkal...
szia drága
hát reggelit
csak van olyan amit szeret
te is azt eszed amit megkivánsz nem?
a gyerek is olyat akar enne amit szeret
legyen szép napod
MAri
igen, láttam!:)
szerintem ne aggódj, elég sokfélét megeszik ezek szerint, csak nem elég éhes valószínűleg reggel.
ha amúgy jó evő, nincs gond!
Szereti a kenyeret de nem indig eszi meg reggel. Amúgy margarinnal kenem meg, mellé kolbászt(!)eszik, amit a nagypapa készít vidéken. Kukoricapehely langyos tejbe áztatva, vagy csokigolyók szintén tejben. A tejbegríz az egyik kedvenc, de nem akarok minden reggel azt adni neki. A macis kockasajtot csak akkor eszi meg, ha ő kéri. Bundás kenyeret eszik néha, de a főtt tojásból csak a fehérjét hajlandó megenni. Egyébként mindent megkóstol amit én eszem reggelire, csak éppen nem kér többet belőle:-(
Erőltetni nem szeretném, csak azért jó lenne, ha kicsit enne minden reggel.
nekem is alig eszik reggel ,Kis péksütit szoktam neki venni meg gyümit és ezzel délig el is van ...
Délben és eset nagyon sokat eszik uzsonnázni is elég jól szokott...
szia!
az én kislányom is két éves lesz áprilisban, nem a reggeli a fő étkezésünk, akkor eszik a legkevesebbet, pedig amúgy jó evő.
egy kis szelet kenyér belseje, megkenve vajjal, vajkrémmel, v. májkrémmel, mellé egy fél szelet felvágott. ennek az egésznek kb fele fogy el, de a 2,5 deci tej mindig lecsúszik.
néha adok neki tojáskrémes, tonhalkrémes kenyeret.
van, hogy a zsemle jobban megy, mint a kenyér, változó...
Te mivel próbálkoztál eddig?
Ismerős a probléma!:DDD
Joghurtot szereti? Vagy gyümölcsöt, pl. a banán az nagyon laktató. Ha meg semmi nem jó, akkor ne reggelizzen, ebédre már úgy fogja falni amit elé tesznek, mint a kisangyal!:DD
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- Mit lehet tenni, ha 2,5 éves gyermekem nagyon válogatós?
- Mit készítesz húsvét reggelire?
- Mit lehet készíteni reggelire, ami gyorsan megvan, és nem erős illatú (mint pl. baconos tojás)?