Ti láttok valamit a teszteken? (beszélgetés)
Hát akkor a baba nem nagyon kíméli a ciciket. 😄😄
Megy a drukk neked, hogy maradjon csak emelygés szintjén a rosszullét.
Nekem pénteken lesz az itthoni terhességi tesztem, úgyhogy át tudom érezni azért az utolsó napok izgalmát. 😅
Már sportmelltartot hordok 😄.
A próféta szóljon belőled a hanyassal kapcsolatban, bár ma émelyegtem kicsit 😔.
Igen, nem sok idő, de most egy örökké valóság.
Na akkor nem olyan vészesek a tünetek. Cicifájást sokaktól hallottam. Lehet, hogy lassan jobban jársz majd egy sport melltartóval. 😄
Róka miatt ne félj szerintem annyira, az sokaknak kimarad. Hátha te is megúszod anélkül.
Péntek, végülis az már csak 5 nap. Szerintem az erősödő második csík nagyon jó jelnek számít, drukkolok!! 🤞🤞
😄
Még egy hét jövő héten pénteken megyünk terhes tesztre.
Tünetem talán annyi, hogy nagyon fájnak a melleim, meg tegnap Bolognait csináltam és este a férjem azt vacsorázott és éjjel mikor felkeltem éreztem a szagát a szobában és baromira zavart, így ablakot kellett nyitnom. 🤣
Legalább mi csajok tartsunk össze. 💪☺️
Hogy bírod a várakozást? Még hány nap? Van valami tüneted?
Drukkolok nagyon! Szerintem ez az erősödés egy nagyon jó jel! ☺️
Megértelek, kicsit az esélytelenek nyugalmával vagyok már a babaprojektben, de ma vagyok 6dpo-n és mégis remény ébredt bennem. Ez az időszak a legnehezebb az egészben. 😅
Az is osztódhat. Hallottam olyat, hogy mindkettő megtapadt, az egyik meg osztódott is, így lett 3 baba.
Na de nem ijesztgetni akarlak! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Köszönöm, kedves vagy 🙂.
Hát max kettő lesz, mert kettőt ültettek vissza.
Azta! Halk gratula!
Ha ilyen ütemben erősödik, a végén neked is hármasikreid lesznek, mint Ruzsa Magdinak.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Viszkisről? Ti egy sztárt, vagy egy bűnözőt láttok benne?
- A mai teszteken miért jön ki a terhesvonal ha az ember nem terhes és nincs hcg. a szervezetben?
- A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni?
- Milyen teherbeséshez kapcsolódó termékek vannak az ovu és terhességi teszteken kívül a témában?
- Látszódhat a reagens helye a terhességi teszteken?
- Milyen kérdesekre lehet számítani az Edgar teszteken?