Ti hogyan tisztítjátok a klaviatúrát? (tudásbázis)
Ez tényleg jó módszer a hagyományos klaviknál; de nem tudom, mikor lenne erőm, időm, energiám megcsinálni. Nálam marad a sűrített levegős fújás, és a tisztítókendős, fülpálcikával való takarítás.
Nem értek egyet azzal, aki ha elkoszolódik a klavi, újat vesz, mint Agostina.
van erre speciális szer.
de amúgy ablak tisztítóval is működik.
Asztali bill.-rol leszedem a gombokat és elmosom, aztán visszanyomom
Az alapot meg fejjel lefelé, nedves szivaccsal
Egyetértek.
Amúgy nekem egy monitoromra nem tudom, mit fröcsögtettem, de az soha nem jött le semmivel. Bár hichtech tisztítót soha nem vettem, anyira nem volt zavaró, igazából csak olyan szögből látszódott a folt, ahonnan képtelenség lenne gépezni. Szerintem feloldotta a felső réteget az, ami ráment.
Van egy ilyen zseles gyurmaszeru billentyutisztito termek.
Ratapicskolod a billentyukre es utana kiszeded, visszanyeri a formajat, vagyis ujbol ratapicskolhatod a tobbire, es kiszedi a port belulrol is, ahova semmivel nem ersz oda, mert odaragad viszont nem marad nyoma, valami alkoholos folyadekkal at is van itatva.
Ilyen slajmszeru mindenfele szinben kaphato mindjart megnezem a nevet. Visszateszed a dobozba es tobbszor is hasznalhato.
lehet kapni sűrített levegő sprayt, kifejezetten a klaviatúra tisztításához! Nagyon szuper találmány!
Illetve a gombokat is ki lehet pattogtatni, és alaposa áttisztítani pld alkoholos vattával.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítjátok, és mivel a gáztűzhely fekete rácsát, amin az edények vannak?
- Ti hogyan tisztítjátok a járólap fugáját?
- Hogyan lehet a klaviatúrával a nem egyenlőség jelet leírni? (Egyenlőség jel egy vonallal áthúzva)
- Fekete gáztűzhelyet hogyan tisztítjátok?
- Vannak-e szerencse követek és hogyan használjátok ill. hogyan tisztitjátok?
- Hogyan tisztítjátok a szivacsos, méterre kapható fürdőszobaszőnyeget? (Tudjátok, esetleg halacska, tappancs alak, stb.)