Hogyan lehet a klaviatúrával a nem egyenlőség jelet leírni? (Egyenlőség jel egy vonallal áthúzva) (tudásbázis)
A síma billenytűzet számait használom..
Próbáltam a numerikuson a 8800-t leírni, a # után leáll, ott nem sikerült. A num. bill-t nem szoktam használni, ha ritkán számokat kell írni, csak a felső ill. második sorból.
De a numerikus billentyűzet nélkül nem hinném, hogy le tudod írni. Tudod? Ami oldalt van a klaviatúrán.
Ha sima billentyűzeten a felső számokat nyomod, akkor az AltGr+8800 ->wz lesz ˙˙
Az általad írtakkal meg ez: #˙˙
Nálunk - mivel van informatikus a családban 7 gép van, laptopokat is beleértve, mindről sikerül.
Egyszser évekkel ezelőtt, azt hiszem 2013-ban kiirtam a szimbólumok kódját, ott ez volt felírva, és működik.
Lehet hogy van egyszerűbb is, én a ≠ jelet életemben most irtam le először ( és amikor az un. puskát gyártottam )
Laptopon nem lehet így.
Az AltGr+C=& És nem lehet utána még számokat is nyomni.
És gondolom rendes klaviatúrán van ennél egyszerűbb is.
AltGr+8800 (numerikus billentyűzeten) nem kell az &....
Semmit nem csinál...
Én is csak simán beszúrom, mint szimbólumot, másképp nem tudom elővarázsolni a klaviatúrával.
Én is vakon gépelek egyébként, 9 ujjal.
nekem ezeréves tescos klaviatúrám van itthon, gondolom, hogy attól is függ.
fiamén is kipróbáltam ott is megy.
Nekem 1 & és l # után megáll, jöhet a 8800
Én rövidlátóan, de amiket írtál, nem tudom lefogni úgy, hogy még beírom a számot is.
Igaz, én asztali gépet használok.
Lenyomva sima ALT és 8800-at írok be.
A táblázat is ezt mutatja.
Guruljka táblázatában is 8800 a vége.
Én eléütöm az ALTGr C-t, egybeirva az ALT Gr X-szel szintén egybeirva a 8800-zal
≠
& # 8 8 0 0
egybeirva ≠
Mi az, hogy and-kettőskereszt-8-8-0-0?
Nem Alt?
Én így szoktam írni: <>
Mihez kell?
≠
and-kettőskereszt-8-8-0-0
windows kellékek ezután
karaktertábla ezután
kikeresed, rákattintasz aminek hatására kiírja a kódot, praktikusan felírod ha többször kell...
Ha dokumentumban használod, akkor beszúrás szimbólumok (matematikai)
rákattintasz és beszúrja
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan tisztítjátok a klaviatúrát?
- Ti mit szoktatok csinálni a klaviatúrába potyogó sok morzsával?
- Szeretnék ékezetet a klaviatúrámra!
- Valaki leírná gyorsan a betűket sorban a klaviatúrán 3 sorban egymás után? Köszi! Nincs előttem gép.
- Elromlott klaviatúra
- Gyerekekről, összetartozásról egyenlőségről szóló zene