Ti hogyan készültök az első lombikos beültetésre? (beszélgetős fórum)
Persze, megírom. :-)
Nagyon szimpatikus az,amit írtál, én mindig is becsültem az ilyen embereket. Az én "nagybátyám" is így került a családba. 3 éves volt, anyukám pedig 16, amikor mikulás alkalmával az osztállyal árvaházba mentek. Nagybátyám odament anyuhoz, és azt mondta neki: Néni, vigyél haza.
Anyu megbeszélte nagyival, és magukhoz vették. Röviden ennyi a történet. Bár voltak kusza dolgok, mert a vér szerinti szülők nem mondtak le róla, de minden rendben alakult.... :-)
fehérjedús táplálkozás
terhesvitamin
sok zöldség és gyümi
de azért a cukor és a savas ételeket esetleg óvatosan
Köszönöm a jótanácsot. Érdekes, hogy mindenki mondja a fehérjedús kaját, de a dokim még nem említette. Mikortól kell erre odafigyelni?
Gratulálok a kisfiadhoz.
Az én titkos vágyam az, hogy egy babánk legyen, ennek ellenére, ha lesz rá lehetőségünk, kettő picurkát szeretnénk vissza kapni.
Az már csak hab lenne a tortán, ha kislány lenne. :-)))
Kistesó???
Sziasztok!!!
November 2-án indul az injekció kúrám. Már úgy izgulok!!!!
Van valakinek bármilyen tapasztalata, ötlete ezzel kacsolatban??
Nekem az autogén tréning segített-olyasmi,mint a relaxáció-hogy ne agyaljak sokat azon,sikerül-e vagy sem a beültetés.
Az elsőt végigaggódtam,nem is jött össze,aztán miután naponta kétszer relaxáltam,ikrekkel lettem terhes a győri Kaáli jóvoltából!
Sziasztok!
Nekünk januárban lesz az első lombikos beültetésünk. szeretnék tanácsot kérni, hogy ti hogyan készültetek, vagy készültök a beültetésre.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- 2010 májusban született babák anyukái, hogy készültök az első szülinapra?
- Ti, hogyan készültök egy első randira?
- Stimuláció és minden hormon nélküli lombikos beültetése volt valakinek?
- Volt valakinek felső állcsontba saját csont beültetése?
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?