Ti ezek után hogy állnátok ehhez a vásárláshoz? (tudásbázis)
Fogalmam nincs.
Hála Istennek, szerencsés vagyok. :)
Én sem találkoztam még telefonos egyeztetéssel.
Hacsak nem az a kicsi üzlet, ahonnan évek óta rendszeresen rendelek. Ők felhívnak, ha van valami raktárkészlet-probléma. A többi üzlet már csak amiatt is e-mailt ír, mert az visszakereshető, ellenőrizhető.
Ha nem fizetted ki előre, akkor semmi gond, ne is foglalkozz velük. Keress egy másik helyet és rendelj onnan.
Amúgy mi sokszor rendelünk/rendeltünk a netről, de telefonon még soha egyik sem keresett, mindig e-mailben küldték az információkat. A kisebbik fiam pont telefont rendelt pár hete. E-mailben küldték a visszaigazolást, minden rendben ment, pár nap alatt meg is érkezett a telefon.
Pénteken reggel megrendeltem az internetről egy telefont. Láttam, hogy azt írják, hogy meg kell erősíteni a rendelést, viszont senki nem hívott. Tegnap írtam egy e-mail-t nekik, de semmi válasz. Ma délben felhívtam őket, elsőre senki nem vette fel, majd csak másodjára, amikor is megkérdeztem tőlük, hogy tudják küldeni a telefont, mert az interneten úgy mutatta, hogy van nekik raktáron, majd azt mondták, hogy ellenőrzik s visszahívnak. Ennek 5 órája már.
Ezek után elégge elbizonytalanodtam, mivel más helyeken rögtön telefonálnak, hogy küldik a csomagot, miegymás, itt meg magasra tesznek az emberre.
További ajánlott fórumok:
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Hogy állnátok hozzá ehhez a szituációhoz megőrülés nélkül?
- Új cipő vásárláshoz
- Érdekelne, ki mennyi hitelt vett fel ház vásárláshoz, mennyi volt az önerő, ill mennyi a havi törlesztő részlete.
- Segítséget szeretnék mosógép vásárláshoz
- Sziasztok, gyereknapi zsúrt rendezek ehhez keresek recepteket amik könnyen gyorsan elkészíthetők:-)))