Segítséget szeretnék mosógép vásárláshoz (beszélgetés)
9. 81móni
2014. febr. 8. 00:08
Nekem whirpool 6.érzék volt előtte felültöltős, és az ajtó rozsdásodott, meg túl hangos volt. Samsungban még nem csalódtam sose, és elől töltőst vettem.
8. 81móni
2014. febr. 8. 00:03
Samsung eco bubble
7. gyöngyszemü
2014. febr. 7. 23:41
Én egyiket sem választanám. Csak felültöltőst! Csak azt tudom mondani mint az előttem hozzászóló!
6. Dodi44
2014. febr. 7. 21:54
csak egy alltalanos megemlites,...
Olyant valasszal, amit a tetejen kell megtoltened a ruhakkal, tekeros, nyomogombos gombjai legyenek, de ne tul sok. Ha digitalis kijelzojei vannak, keress ami annelkul van. Minnel kevesem bizgettyu van rajta, annal kevesebb tud elrolani rajta.
Mert miutan megvetted, egyet modot kivalasztasz magadnak es mindig azt fogod hasznalni. Ne vegyel dragat, mert azon csak csicsasabb dolgok vannak, de ugyan at tudja csinalni, mint a leg egyszerubb: mosni.
5. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Babus28)
2014. febr. 7. 18:50
Nem ismerem ezt a gépet, de annak nézz utána, hogy a géped pár darabot is normálisan centriz-e, mert az enyém pl. 1 db kardigánt egyáltalán nem hajlandó kicentrifugálni, pedig automata súlyérzékelője van.
4. Babus28
2014. febr. 7. 18:42
k
3. Babus28
2014. febr. 7. 18:42
köszi :) még jöhetne válaszok :)
2. 3d787b167a
2014. febr. 7. 18:28
4.
További ajánlott fórumok:
- Középkategóriás elöltöltős mosogépet szeretnék venni. Melyik márka, típus vált be nektek?
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Új cipő vásárláshoz
- Érdekelne, ki mennyi hitelt vett fel ház vásárláshoz, mennyi volt az önerő, ill mennyi a havi törlesztő részlete.
- Ti ezek után hogy állnátok ehhez a vásárláshoz?
- Céges autó vásárláshoz milyen papírok kellenek?