Ti betáraztok Glamour napokon? (tudásbázis)
Eszemben nincs a tömegben nyomorogni :)
Akkor veszek meg mindent, amikor kell.
Nem. G napok nélkül veszem mindig, amire szükségem van.
A hashtag-eket meg nem értem.
Nem.Ami szükséges vagy elcsábít azt megveszem bármikor.De agyvérzés kapok a cetlikkel shoppingoló nők tömegnyomorától ha véletlen lont akkor megyek DM-be:-)
Ha kisbabâm lenne;pelenkát vennék talán ilyenkor,vagy ha nem sajátmárkás mosószert;öblítőt használnánk aminek amúgyis jó az ára,akkor olyasmit.
Nem az a céljuk, hogy a vevővel jót tegyenek.
A cégek csak eladni akarnak.
Vagy azért adnak engedményt, mert különben nyakukon marad az áru, vagy mert kifutó áru és másikkal akarnak előjönni.
Ráadásul ha egy akciós áruért bemegy a vevő a boltba, akkor vesz mást is.
Vagy legalább széjjelnéz, megismeri a boltot.
Tavaly egy ismerős megvette az éves sampon-szükségletét kuponokkal. Innentől neki kell azt raktározni, nem a boltnak. Ráadásul ha szavatosságon belül akarja felhasználni, nem is váltogathatja másik samponnal. :D
én is pont így vagyok!
hacsak nem valami konkrét dolog kell az embernek, ami viszonylag sürgős, akkor nem éri meg a kuponnapokon nyomulni.
kivéve a drogériás ajánlatokat, azok tényleg jók, de sokan szerintem túlvásárolják magukat (én is), és a megtakarított kedvezmény elveszik azon, hogy még háromszor annyi dolgot megveszünk ilyenkor ami amúgy nem is kellene :)
NAGYON KÖSZÖNÖM!! :)
közben inkább vettem aliexpresszen fillérekért replikát, állítólag pont annyira jó mint az eredeti (vagyis hát sajnos az is nagyon tré, max fél évig bírja 10ezerért :S)
Hmm... Hát jó, hogy ezt most véletlenül megtaláltam, mert éppen terveztem menni vasárnap vásárolni. De így lehet, hogy elhalasztom, ugyanis régen imádtam a Glamour-napokat, de az utóbbi időben már nagyon zavar, hogy a próbafülkénél, kasszánál tűréshatáron túli ideig kell várakozni. :/
Szezonközi/végi leárazásokkor egyébként szerintem a teljes ár mínusz kuponkedvezménynél olcsóbban lehet hozzájutni a holmikhoz. Egyedül talán a drogéria éri meg kuponnal.
sziasztok! van esetleg valakinek 2018.októberi glamour kuponfüzete? ha igen, akkor nagyon megköszönném, ha megosztanád a Polar kuponkódot :). weben szeretnék rendelni egy mellkaspántot, jól jönne a kis kedvezmény, de ha csak ezért meg kellene vennem az újságot, akkor már nem igazán érné meg. :)
(a webes kuponkód akárhányszor használható, tehát nem veszem el a lehetőséged, ha esetleg megosztod az infót).
Nagyon köszi előre is! <3
Vannak, amiknél online is lehet,így megúszod a sorban állást :)
Egyébként azt érdemes megvenni,amit használsz, mert nagyon megéri szerintem.
Még soha nem használtam, nem tudom mi ez a kuponmánia.
Őszintén szólva nem is érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken?
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Mely napokon van Józsefvárosi piac?
- Milyen hashajtót szedjek terhesség alatt, ha nincs székletem napokon át?
- Esős napokon mit csináltok a pici gyerköcökkel hogy lekössétek őket?
- Te miben vagy otthon ezeken a forró napokon?